REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ministrul de Interne Marcel Vela i-a destituit pe șefii Jandarmeriei Române

Ministrul de Interne Marcel Vela i-a destituit pe șefii Jandarmeriei Române

Replica API 21 decembrie 2019 | 01:38 457

Ministrul de Interne, Marcel Vela, i-a destituit, vineri, pe șefii Jandarmeriei Române, generalul de brigadă Constantin Florea și colonelul Grigore Ciaușescu. La conducerea instituției au fost numiți colonelul Bogdan Enescu, în vârstă de 46 de ani și cu 23 de ani de activitate în Jandarmerie și colonelul Ionuț Câmpanu, comandant al contingentului de jandarmi români din Afganistan.

Marcel Vela a spus despre Bogdan Enescu, noul șef al Jandarmeriei, că „nu a avut nicio legătură cu evenimentele din 10 august 2018”. În privința lui Câmpanu, actualul șef adjunct al Jandarmeriei, ministrul Vela a apreciat că „are recunoaștere internațională și conduce un contingent”.

Foștii șefi ai Jandarmeriei, schimbați azi din funcție, se vor întoarce la inspectoratele de unde provin, a spus Vela.

„Domnul inspector general Florea se întoarce la unitatea de la Craiova și Ciaușescu se întoarce la Vâlcea”, a precizat ministrul de Interne.

Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă organizată la sediul Ministerului de Interne. „Comunicarea cu Jandarmeria a lăsat de dorit”, a spus Vela, cu referire, în principal, la întârzierea cu care Jandarmeria a amânat desecretizarea, cerută de ministrul de Interne, a convorbirilor radio din timpul protestului de pe 10 august 2018.

Ministrul Vela a mai spus că așteaptă din partea noii conduceri a Jandarmeriei să „repare imaginea acestei instituții”, scrie digi24.ro.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/enescu-bogdan-noul-inspector-general-al-jandarmeriei-romane-412452/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe colonelul Dima comandantul Gruparii Mobile de Jandarmi Constanta, cand il dati afara? Este cel mai PSD-ist jandarm din Constanta!!!
1
0
@nae.Am cautat dar nu am gasit simpatizant PNL cu grad mai mare!
0
0
dar asta de-l puse prea seamana cu rumburak,este copie fidela,colonel in functie de general colonel,chiar asa penele umede de la curul gainii nu au mai avut alta alegere,dezolant parca vad ca la anul in toamna tot muiepesdeul ia caimacu
1
0
..felicitari pentru initiativa dumneavostra,de a lua masuri energice in acest minister..dar..dar...totul nu va dura mult..nu stiti dvs.care este dimensiunea mafiei in Romania...veti munci singur,si toti se vor mira...deoarece munca in Romania..nu are valoare...cei ce muncesc sunt umiliti...va amintiti ce spunea golanul lui DINCA???" DE NOI NU SE ATINGE NIMENI" si asta-i realitatea...sincer dle. ministru...NU VETI FACE NIMIC...MAFIA ARE RADACINI MAI DEZVOLTATE DECAT TENTACULELE CARACATITEI...astept sa-mi dati dreptate...multumesc...
8
1
Mai footeti voi structurile aiurea si o sa va convingeti de rezultat la primul miting de amploare cand veti ramane-n curul gol!
2
1
Un milian local,primeste de la primarie, un salariu mai mare decat a unui general de armata...si nu face...nimic..nimic...fumeaza...fumeaza...si iar...fumeaza..si la salariu lunar rica 55-75 milioane lei..plus norma de hrana...revoltator..nu se mai poate tolera asemenea nedreptate nationala... nu se vede???Comunitari din Cernavoda dorm acasa la tura de noapte si in weekeend dupa amiaza, in loc sa patruleze pe jos prin oras! Se poate verifica daca se vrea!Desfiintati politia locala,la Darabani Botosani sa desfiintat,se poate in toata tara!
4
5
ce le a facut....apropo pleaca ai vostrii vin ai nostrii..
5
3
Pe cei de la diicot,politia nationala care freaca pula si iau bani degeaba.Pe cand???
3
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016