REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ministrul Economiei a facut un tur al litoralului. Cum explică prețurile mari?! Video!

Ministrul Economiei a facut un tur al litoralului. Cum explică prețurile mari?! Video!

Virgil STOIAN 1 iulie 2023 | 14:00 3478

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismul, Ștefan Radu Oprea, a susținut o conferință de presă, sâmbătă, 1 iulie, la Constanța. La conferința de presă a participat și  Corina Martin, secretarul general al Federației Patronatelor din Industria Ospitalității și președinte de onoare al Asociației Patronale RESTO Constanta.

Ministrul Economiei a facut un tur al litoralului. Cum explica preturile mari?! Video!Corina Martin și ministrul Economiei

Potrivit unei postări, ministrul este pe litoral pentru a se întâlni cu reprezentanții ANP: ”Mâine voi fi la comandamentul litoral al ANPC-ului pentru a vedea litoralul românesc cu ochii celor care controlează, vor urma apoi întâlniri cu operatorii din turism. Îmi doresc să oferim condiții cât mai bune pentru ca litoralul românesc să fie destinația de vacanță aleasă de către turiștii români și străini. ” a transmis acesta.

Video:

Video:

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fără Corina B ĂȘINA nu merge nimic în tara asta.
4
0
p******a este șefa turismului de pa litoral sau așa crede ea. Cine o promovează pe caraghioasa asta?!
5
0
Bivolitzsa asta tăiată la matz se crede deșteapta sulii, un bou de femeie care pe vremuri baga în ea sute de sarmale și plăcinte de fugea bietul Titi..
6
0
Economia e simpla. La Mangalia si Vama Veche se amendeaza taximetristii corecti ca sa poata sa faca bani pirații si Bolturile din alte localitati. DEMISIA
4
0
Gigi ,baiatul meu,daca nu eram noi erai in Italia la sters bosorogi in dos,taranusule noi suntem bugetarii care te apara pe tine de hoti ca Ognef sa nu ramai somer..D aN A ,p….ul satului sunt initialele unui serviciu ..stai pe coada ta ca te caut la IMEI daca stii ce este…
2
1
Stai la rand, coada e lunga la Corina !!!
7
0
Cine p**a mea este corina martin aceasta vaca imputita care impreuna cu familia de golani a devalizat imn constenta. O familie de analfabeti ajunsi mari invastitori din bani de furat
11
0
Iapa bătrâna in călduri, in acțiune. Bine ca s-a umplut de titluri pompoase și inutile și maimuța asta bătrâna. “ Auzi, “Șefi de patronate”. Ce își mai inventează ei funcții și denumiri. Fi-mi-ar scârbă!
12
0
Pt.postacii de mai jos.Ce limba vorbiți.Eu nu prind posturile astea
1
5
Vreau sa ma inscriu si eu la scoala asta de ministrii. Unde are sediul?
12
0
Sotul lui Corina e la puscarie in America. Il gauresc negrii. O sa-i ceara lui Corina vibr sa-l umple de bucurii
11
0
Cu cine re-ai întîlnit ministrule? Ce investiții are Corina MARTIN pe litoral? Cu hotelierii te-ai văzut? RUȘINE!
20
1
Dana,nu mai poti fura banii din reparatii? Nu mai merge sirma sudura furata de la constructii noi si vinduta la reparatii? Sau tabla,dana,echipamenta? Ti.e cam fomica nu,tie si mirletzilor care va trageati mii de euro pe zi?turcii sunt mai ieftini si productivi decit romanii so o sa luati buza de iepure.dana,la munca,baga centura.
11
0
Au bugetarii bani de spart.restul,luati ba de la market si nu cumparati nimic de la boschetRi.
18
0
Ministru incompetent, nu face nimic. A venit sa plimbe.
20
1
Domnule ministru,cum tolerati hotia de la Damen?,cum tolerati sifonarile de bani ale lui Ognef Dan?,aducerea unor firme turcesti cu servicii si produse mult sub calitatea ceruta si pe preturi triple…?!Ognef Dan directorul corupt din Damen are asocieri dubioase cu interlopi din Mangalia,este in permanenta in casele lor sau locatiile lor,il viziteaza in vila platita de Damen si primeste multe foloase necuvenite sub diferite forme…doar verificati sau solicitati o informare de la subalterni lui sau institutiile sbilitate.!
15
2
Unde e nisipul? Unde este marea?
23
1
Sa speram ca il aduc pe bd Lapusneanu un pic
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510