REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ministrul Energiei, anunţul momentului despre facturile românilor

Ministrul Energiei, anunţul momentului despre facturile românilor

Virgil STOIAN 10 septembrie 2023 | 00:00 3764

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a lămurit la Antena 3 CNN care este situaţia cu plafonarea consumului de energie electrică şi la ce trebuie să se aştepte românii iarna care vine.

Ministrul Energiei, anuntul momentului despre facturile romanilor

Guvernul nu intenţionează să ia în calcul eliminarea plafonului de 0,68 RON pentru cei care au un consum mic, de până la 100 de kilowați-oră, a declarat ministrul Energiei într-o intervenţie în direct la antena 3 CNN.
"Este exclus să luăm în calcul eliminarea unor asemenea plafoane. Noi ne dorim să păstrăm un preţ cât mai mic la factura cetăţenilor şi a companiilor româneşti. Aceasta este prioritatea.", a spus Sebastian Burduja.

El a mai precizat că schema de compensare-plafonare este în vigoare până în martie 2025, iar Comisia Europeană doar ne-a făcut anumite recomandări, nu impuneri, la fel ca şi altor state europene. "Preferința mea și dorința mea ca ministru al Energiei este să păstrăm schema așa cum este, cel puțin până trecem această iarnă." a dat asigurări Sebastian Burduja.

Ministrul Energiei, anuntul momentului despre facturile romanilor

Românii nu trebuie să se teamă nici de vreo avalanşă de facturi, întrucât spre deosebire de anul trecut, schema de consum şi plată este stabilizată, atât în ceea ce priveşte consumatorii, cât şi furnizorii.

Un sistem cât mai stabil şi un preţ cât mai mic

"Cu atât mai mult nu dorim să mai umblăm la această schemă, s-o ajustăm pentru că abia avem o stabilitate în piață, abia furnizorii au început să-și pună la punct toate sistemele de facturare și nu mai există acele erori, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
9
2
Pentru dobitocul "POATE ITI PLACE TIE" Bai dobitocule, inainte nu am fost sclavii nimanui, doar colaboram economic! Prostul pulii ce esti, pune mana pe cartea de istorie.
12
1
ii faceti reclama lui burduja, care , tot pesa a scris de legaturile lui si ale tatalui cu serviciile. nu inteleg, chiar conduc serviciile?
8
0
Traducere: 100kWh pe luna inseamna 3,3kWh pe zi ,care la un consum de 18 ore inseamna 183W, adica nici macar consumul mediu al unui frigider! Asta este ajutorul...cateva becuri si din cand in cand cateva ore de TV! Ne sufocam de atata grija din partea guvernantilor!
11
0
R.ahatul asta de Burduja este finul lui Videanu -bordura , fostul ministru din gasca lui basescu !Bordura conduce acolo , nu papitoiul asta !Vai de noi , huoooo
22
1
au jeggosii din pesede nevoie de bani pentru pensii speciale .
19
2
Sa fii sclav la ruși și chinezoi!
13
11
Situatia e ca va f strainii cum le place. Situatia e ca sunteti din nou sclavi. Situatia e ca a fost unul care v-a zis sa nu fiti sclavi, dar l-ati omorat, de Craciun. Situati e ca azi sunteti craciti. Platiti, ca sunteti capabili si asta ati vrut. Platiti.
22
7
100 kw ora?Dar ce am acasa locomotiva electrica?
12
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016