REPLICA ONLINE CONSTANTA

25° Constanța Mar., 27 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6834
25° Constanța Marți, 27 August 2024 Anul XX Nr. 6834
 

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, rănită într-un accident rutier

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, rănită într-un accident rutier

Andreea VLAICU 27 august 2024 | 15:43 1238

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Elena Intotero (PSD), a fost implicată, marți, într-un accident rutier și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Accidentul rutier a avut loc în timp ce se deplasa cu autoturismul SPP. Incidentul s-a petrecut fără ca vehiculul oficial să aibă semnalele acustice sau luminoase activate.

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, ranita intr-un accident rutierimagini de la accident

În autoturismul Serviciului de Protecție și Pază (SPP) se aflau, pe lângă Ministrul Intotero, șoferul și un aghiotant. Din fericire, toate persoanele din mașină purtau centura de siguranță, ceea ce a contribuit la evitarea unor răni grave. De asemenea, șoferul celuilalt vehicul implicat în accident, o femeie, nu a suferit nicio vătămare.

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, ranita intr-un accident rutierimagini de la accident

Conform procedurilor standard ale SPP, demnitarul aflat pe bancheta din spate a fost transportat de urgență la spital pentru a i se evalua starea de sănătate. În prezent, starea Nataliei Intotero este stabilă, dar va rămâne sub supraveghere medicală pentru a se asigura că nu au apărut complicații.

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, ranita intr-un accident rutierimagini de la accident

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, ranita intr-un accident rutierNatalia Intotero

Ce spune poliția

„La data de 27 august a.c., în jurul orei 13:20, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN 7, în localitatea Racovița. Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani. În urma coliziunii, o femeie care se afla într-una dintre cele două autoturisme a fost preluată de o Ambulanță, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era bine daca era ficusul in masina Dar el merge cu elicopterul la Sibiu
5
2
Gaborime, o pun de o noua musamalizare. Cu cat la ora gonea javra spp-ista de la volan ?
3
1
Putin cam ciudat ca doar O singura persoana sa fie transportata "de urgenta" la spital...
5
2

REPLICA


LOTO

6/49
40443414245
5/49
24130331438
joker
284518271520