REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
24.6° Constanța Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

Ministrul Justiției îl apără pe Horodniceanu, după imaginile revoltătoare

Ministrul Justiției îl apără pe Horodniceanu, după imaginile revoltătoare

A.F. 7 mai 2023 | 21:15 1341

Ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu s-a referit şi la imaginile în care vicepreşedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) Daniel Horodniceanu ameninţă poliţişti, afirmând că este important faptul că acesta și-a cerut scuze și a realizat că a greșit.

Ministrul Justitiei il apara pe Horodniceanu, dupa imaginile revoltatoareCătălin Predoiu 

Cătălin Predou a fost întrebat duminică, la Prima News, despre situaţia în care a fost filmat Daniel Horodniceanu, informează news.ro.

„Domnul procuror Horodniceanu, vicepreşedinte CSM, a dat astăzi o declaraţie în care arată că a înţeles că a procedat greşit în respectiva situaţie, că regretă acest lucru, s-a lăsat provocat. (...) E regretabil contextul, cum a spus şi dânsul e regretabilă atitudinea, e greşită evident de la început până la sfârşit, dar este important că a realizat acest lucru. Şi-a manifestat regretul faţă de cele întâmplate. Cred că corect să spunem şi acest lucru. (...) Subscriu la cea ce a spus domnul Horodniceanu însuşi, nu e în regulă ce s-a întâmplat acolo, abordarea a fost greşită. Cea mai bună cale într-o astfel de situaţie să raţionezi pe unde ai greşit, ce ai greşit, să recunoşti acest lucru şi să îţi exprimi un regret, preferabil sincer”, a declarat ministrul Justiţiei.

El consideră că întreaga situaţie trebuie să fie lămurită

„Aceste aspecte dacă dânsul crede că e cazul ca să fie lămurite trebuie lămurite până la capăt care e tot contextul şi chiar dacă dacă dânsul nu crede acest lucru cred că ar trebui lămurite. Aş invoca şi declaraţia preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, care a spus că va analiza această situaţie. Dar un prim pas de echilibrare a întregii poveşti în sensul bun al cuvântului a fost declaraţia aceasta pe care e bine că dânsul a făcut-o şi a precizat că a înţeles că nu ăsta este un comportament normal într-o astfel de situaţie”, a explicat Cătălin Predoiu, citează stiripesurse.ro.

Întrebat ce riscă Daniel Horodniceanu după această întâmplare, ministrul Justiţiei a răspuns: „Din momentul ăsta trebuie să mă plasez în poziţia de oficial al Guvernului şi să îmi reţin orice declaraţie până când vedem ceva oficial legat de această întâmplare. (...) Ce ţine de conduita magistratului în societate este în competenţa CSM ca instituţie.

Vicepreşedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Daniel Horodniceanu, fost procuror-şef al DIICOT, a fost oprit în trafic de poliţiştii ieşeni, moment în care i-a întrebat pe oamenii legii dacă ştiu cine este şi a ameninţat totodată că va lua legătura cu şeful Poliţiei judeţului Iaşi.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In loc sa spuna ca asta este un caz izolat care nu caracterizeaza justitia din Romania ministrul Justitiei apara un p******r care spune ca poate sa faca ce vrea in Romania,asta insemna ca si Predoiu gandeste la fel ca Horodniceanu,adica lega din Romania nu se aplica si in cazul procurorilor,judecatorilor si avocatilor si uni spun ca aici este mana Americanilor sau Rusilor,nu mai baiatule aici este vorba despre clasa politica din Romania care a fost si este,astia le-au dat drepturi exagerate astora din justitie pentru ca ei politicieni din Romania impreuna cu prieteni lor sa fure fara frica tot ce este de furat din Romania iar in cazul in care sunt prinsi ii scapa judecatori sau le dau condamnari mult mai mici in raport cu fapta si raman si cu bani furati de la romani,lucrul asta este stiut de toata lumea exemple fiind cu miile.
4
0
puterea corupe, schimba oamenii, uita de educatia primara, daca au avut-o!
4
0
alt exemplar de magistrat care parca fara el nimic nu merge,asa am ajuns mai rau decat pe timpul lui ceasca.
8
0
borfasii intre ei.s.a vazut ca horodniceanu este si incult,si nepregatit profesional,pensionar de lux de la 45 de ani dupa o viata grea de citit ziare si dosit dosare contra spaga prin sertare,care acum iamsume fabuloase de bani de la noi!ue ba ,jos asa zisa justitie!!!
9
0
Asta, gras ca p....l de bine și trai de nabab, va avea o pensie de 120-130 000 !!! Ron pe luna, în timp ce noi, voi fraierilor, o sa luați atat cât sa plătiți medicamentele pe luna. Va ajunge! Jos cu sistemul care favorizează aceste exemplare de primate!! Faceți dreptate pana la capat! S-a ajuns muuuuuult prea departe.
8
0
HUOOOOOOO! A INTELES GRESIT ....DEMITEREA!! SA PLECI SI TU!! CAT II MAI RABDAM PE ASTIA, ROMANI???
7
0
Nu iti este rusime ma Predoiule? Mizerabilul ala de Horodniceanu afirma ca poate sa faca orice si ameninta politistii iar tu nu vezi decat ca si a cerut scuze ca a fost provocat? Unde dracu l au provocat? Dar din cate vad si tu esti un rebut politic la fel aca ala.
12
0
Justiția de astăzi este produsul OCULTEI Ruso- Americane care a adus comunismul in 1945 împărțind Europa după bunul plac și care ne spune că în Justiția din r*mânia toate merg bine si ca justitiabili r*mâni sunt niste frustrați atunci când se plâng de odraslele Comuniștilor care conduc Justiția.Aceasi OCULTA Ruso- - Americană care a creat mascarada COVID si care îi pune rusi să se ucidă între ei în Ucraina doar pentru a reduce populația globală.
1
4
Tot cu javrele...balbaitul asta cine plmea la făcut p******r și ministrul justiției?...ar trebui sa vă dați demisia zdrentelor!
11
0
fwtu-va-n gat !!!
6
2
de dedesupt e oobbeezz f**u-va-n gat cu dexul vostru !!!
8
4
gheortzoiului o**z asa ca si iinfractorii intre ei !!! Mwie cu kkt !!!
12
0
JAVRELE SE APARA UNELE PE ALTELE DAR SE GASESC SI DESTUI PUPINCURISTI STITI VOI .....
13
0
Fututi gura mati de zdreanta ordinara, inseamna ca si tu esti ca el daca zici asa ceva. Ar fi bine daca dracul v-ar lua pe amandoi in iad si ati muri amandoi si mai repede tu ma zdreanta imputita!
12
0
Adica porcul ala de plua p******r a facut bine amenințând 2 milițieni iar doobitoocul de ministrul coruptei justitie reprezentata de limbuților albinos penelist.hai sa ma sugeti de poola.
14
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436