REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Lun., 16 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6854
16.1° Constanța Luni, 16 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6854
 

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, verifică lucrările de lărgire a plajelor din Eforie și Agigea. Video

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, verifică lucrările de lărgire a plajelor din Eforie și Agigea. Video

V.R., A.V. 21 februarie 2024 | 09:54 1906

Ministrul  Mediului, Apelor şi Pădurilor, Mircea Fechet, a ajuns miercuri, 21 februarie 2024, ora 09:30 la recepțiile la terminarea lucrărilor pentru Lotul 4 - Agigea și Lotul 5 – Eforie. Punctul de întâlnire este sediul Van Oord Dredging and Marine Contractors din Eforie Sud, de unde s-a plecat spre amplasamentul lucrărilor din Eforie şi Agigea.

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, verifica lucrarile de largire a plajelor din Eforie si Agigea. VideoMircea Fechet, Hristu Uzun, Silviu Coșa

Ministrul a fost întâmpinat d eprefectul Silviu Coșa și eful ABADL, Hristu Uzun. ”Sunt într-o vizita de lucru la Constanța. Încep cu Eforie, aici vorbim de o plajă care în trecut nici nu exista. Astăzi, putem spune ca 23 de hectare pot fi date în folosință. Atât aici cât si la Agigea lucrurile avansează cum trebuie. Urmează ca plajele să fie date în folosință. Ma bucur ca ma aflu alaturi de colegii din minister, de prefect si constructor”, a declarat ministrul

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, verifica lucrarile de largire a plajelor din Eforie si Agigea. Video

Eu cred că termenul de închiriere al plajelor trebuie să aibă o strânsă legatură cu amortizarea cheltuielilor investite. Licitatiile vor avea loc de indată ce va fi gata documentatia cadastrală”, a mai spus oficialul

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, verifica lucrarile de largire a plajelor din Eforie si Agigea. Video

Video

De pe plajă, ministrul a ajuns la Prefectura Constanța, undea  participat la o întâlnire de lucru cu reprezentanții organizațiilor de management al destinației constituite la nivelul județului Constanța, având ca temă exploatarea turistică a plajelor.

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, verifica lucrarile de largire a plajelor din Eforie si Agigea. Video

Nicolae Bucovală: „ A fost o discuție generală, având în vedere că a fost prima întâlnire cu noul Ministru al Mediului. Eu cred că a fost o discuție constructivă. Ministrul ne-a ascultat ofurile și concluzia finală a fost că plajele ar trebui să se liciteze pe cel puțin 10 ani, astfel încât orice agent economic să-și poată scoate investițiile major și în același timp să și amortizeze, ca să putem avea și noi un profit. După ce am discutat azi, probabil că sectoarele rămase vor fi scoase la licitație tot pentru o perioadă de 2 ani, urmând ca în baza unor acte normative să trecem la o perioadă de 10-15 ani. Singura cerere a fost ca licitațiile să nu se mai țină la București.” 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca nu a fost primarul Eforiei pe plaja, Robert Penalul. Cred ca la acea ora, Robert lua micul dejun la un restaurant, la un cunoscut de-al lui. Roberte, mai dai bani pentru amenajarea lacului Bellona, fara nicio socoteala?! Arunci cu milioanele fara licitatie? Roberte, crezi ca te mai sustin cei care nu te-au lasat, inca, sa ajungi la Poarta Alba ? Cei de la Poarta Alba , s-au apucat sa-ti varuiasca camera.
3
0
in olanda, unde s-a aplicat aceasta metoda, intretinerea se face anual.PNRR sau bugetul romaniai are bani de asa ceva? a-ti facut o ancheta printre turistii din mamaia, ce parere au despre largirea plajei? de calitatea nisipului, cum l-a rupt marea si l-a carat in larg? doamne, pe mina cui a ajuns tara!
4
0
A disparut si de pe aceste plaje nisipul fin , sfant si nepretuit .Au aparut cojile de nuca (scoicile )care sa trezeasca din somn prostimea adormita ...Dupa 1 milion de ani scoicile vor deveni nisip fin si vom avea turisti cat frunza si iarba
5
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166