REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Ministrul Predoiu zice că turiștii sunt în siguranță pe litoral! Video

Ministrul Predoiu zice că turiștii sunt în siguranță pe litoral! Video

Mirela PASCAL, Victor ROTARU 1 iulie 2023 | 00:00 4924

Ministerul Afacerilor Interne prezintă, la Constanța, efectivele și tehnicile structurilor care vor acționa în acest sezon pe litoral pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului și asigurarea climatului de ordine publică. La eveniment au participat ministrul Cătălin Predoiu, secretarul de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat, întâmpinați de prefectul Silviu Coșa și Adrian Glugă, șeful IPJ Constanța.

Ministrul Predoiu zice ca turistii sunt in siguranta pe litoral! Video

Vineri, 30 iunie, structurile MAI au organizat un eveniment de prezentare a efectivelor și tehnicii care vor acționa în acest sezon pe litoral pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului și asigurarea climatului de ordine publică.

Ministrul Predoiu zice ca turistii sunt in siguranta pe litoral! VideoSilviu Coșa și Adrian Glugă

Evenimentul a avut loc în parcarea Hotelului Rex din Mamaia, începând cu ora 15. La eveniment participă și Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, Raed Arafat, șeful DSU,  prefectul Constanței, Silviu Coșa, dar și Adrian Glugă, șeful IPJ Constanța.

Ministrul Predoiu zice ca turistii sunt in siguranta pe litoral! Video

Iată-ne la mai puțin de o zi distanță de a pune în vigoare planul pentru perioada sezonului estival. Este momentul în care structurile MAI arată că principala prioritate este cetățeanul. Vom asigura funcția de sprijin pentru asigurarea măsurilor de ordine la toate festivalurile. În nu mai puțin de o săptămâna va avea loc festivalul Neversea. Credem că există toate premisele pentru ca întreaga comunitate constănțeană și turiștii de pe litoralul romanesc să se simtă în siguranță” a declarat Adrian Glugă, șeful IPJ Constanța.

Ministrul Predoiu zice ca turistii sunt in siguranta pe litoral! Video

Trăim într-o societate care are nevoie de toate structurile MAI. Pentru a supraveghea frontiera de stat, pentru a preveni orice risc într-o situație de urgență. Urmează un sezon estival care aparține fiecărui român, care 11 luni trudesc pentru câteva clipe de relaxare. Vreau să îi urez succes la începutul de mandat  Ministrului Predoiu și îi urez mult succes în gestionarea celui mai complex minister”, a transmis prefectul județului, Silviu Coșa.

Ministrul Predoiu zice ca turistii sunt in siguranta pe litoral! VideoAdrian Glugă

Sunt foarte onorat să mă aflu azi aici. O activitate tradițională, la care am vrut să particip, nu pentru popularitate, pentru a marca siguranța cetățenilor. Din păcate, ne întâlnim azi într-un context în care în ultimele zile cetățeni nevinovați și-au pierdut viața. Vreau să îmi expun compasiunea pentru victimele familiilor, sincere condoleanțe și să asigur pe toți cetățenii, că toate structurile MAI își vor face datoria în continuare și vor face această societate să fie una sigură, în ciuda unor indivizi care atentează la siguranța cetățenilor. Mă bucur că pot să însoțesc aceste vorbe și cu probe concrete și să-mi fac datoria să felicit Poliția Română care a intervenit cu profesionalism în aceste evenimente. Sunt sigur și justiția își va face datoria. Siguranță cetățeanului nu  este negociabilă. În mâinile și profesionalismul dumneavoastră stă siguranță cetățeanului”, a declarat Predoiu.

Ministrul Predoiu zice ca turistii sunt in siguranta pe litoral! VideoSilviu Coșa

Predoiu: Știu faceți datoria, dar trebuie mai mult.

De felul în care dumneavoastră vă faceți meseria depinde viață a noastră, a tuturor. Noi, conducerea, vom fi alături de dumneavoastră, păstrați siguranță neștirbită, păstrați stradă și mai sigură, traficului de droguri, de persoane. Faceți legea tare, arătați sunteți mai puternici decât cei care fac fărădelegile. Guvernul și parlamentul vă vor respectă și asta o se vadă în legi. Nici dumneavoastră și nici noi nu avem dreptul ne lăsăm depășiți de aceste evenimente. Cetățenii au plătit taxe și impozite pentru siguranța străzii. Știu faceți datoria, dar trebuie mai mult. Sunt un om care vrea mai mult. Lumea are încredere în structurile mai, dar trebuie întărim această încredere. Vom continuă eforturi care s-au făcut în anii anteriori. Sun convins vorbele mele spuse din inima ajung la dumneavoastră”, a completat ministrul.

Video:

Revenind la planul de măsuri litoral, ” vrea adresez planificatorilor dumneavoastră asigure o folosire inteligență a logisticei. se asigure de condițiile dvs de muncă, cazare, masă, puteți fi apți serviți cetățeanul. Orice fel de abatere de la regulile de trafic de la viteză, condus agresiv, nu mai spun consum de alcool și droguri, trebuie aplicată legea, fără înțelegere. Sunt... nu doar pe litoral, ci și în țară, faptele de trafic de droguri și de persoane. Sunt prioritățile noastre. asigur nu vom rămâne doar la stadiul de discuții, ne mobilizăm, și considerați toți în stare de mobilizare. Nu neg au fost făcute eforturi, au fost rezultate, dar vreau mai mult. Va doresc misiuni ușoare! Va doresc tuturor încheiați această misiune cu bine, va întoarceți acasă cu sentimentul datoriei împlinite”, a conchis Predoiu.

Video:

Video:

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fiecare ministru vine cu o tema de campanie electorala.Predoiu a venit cu strada de parca i-ar pasa. Slugoiul de Despescu cu tendinta de viitor ministru agreat de PSD si PNL pune in practica. Au scos in strada fara folos mii de lucratori pentru bravura. Nu le pasa ca toata vara din ordinul lui Despescu si Predoiu toti vor fi in strada ca ne numara. Nu conteaza ca luam concedii la jumatate, ca au ajuns magazionerii si contabilii in strada sa puna catuse la infractori periculosi. Unde e reducerea de cheltuieli daca se fac ore suplimentare? Daca un contabil va fi înjunghiat cine raspunde domnule ministru si domnule Despescu?
2
0
Circoteca de Rahat,cu doi minstri la Constanta.Numai cheltuiti bani cu Jegurile astea.Verificati servicile si ce le dau la oameni sa mance.Escroci vor in 3 luni sa castige sa traiasca 9 acasa si intreag familie si fara sa munceasca.
1
0
ziua si crima asa am ajuns in romanica democrata !stirile numai sunt stiri sunt numai nenorociri asta trebue la romanasi ,exemle de urmat!
2
1
Gresti nea predoiule, sunt furati la cantar!
1
0
Daca politistii romani ar avea dreptul de a actiona ca politistul american si cetatenii romani ar avea dreptul la autoaparare ca in SUA,sa zicem eliminand chestia cu detinerea de arme de foc, infractorii nu ar mai avea asa tupeu ca acum. Da,si din pacate avem infractori violenti cacalau. Clanurile nu se ascund,ci isi fac reclama pe retele sociale,se dau mari si injura autoritatile direct. Pai Ia sa faca asa ceva in SUA,de unde cica luam lumina. Siguranta zici,ministrule? Tu da,esti pazit bine,esti un turist sigur ca si ceilalti turisti din guvern.
3
0
Circ ieftin!!! Circari de doi lei!!!
2
0
Mai aveti incredere in ce zic astia care ne au nenorocit si ne au vandut la straini in 30 de ani de capitalism salbatic?
1
0
Ma si miram de ce era politie ieri amplasata la fiecare sens giratoriu in Mamaia.Pazeau hotii :))Am crezut ca gata se pun pe treaba.
3
0
toate k toate, dar nu se renunta la kascheta de militian, din dotare ,nici acum la 3 decenii de la re volutie,misto uniforma, ,k pe vremea lu stalin, ufff
1
0
aveți circarii Ro...toate rapandulele își fac peezenta
3
0
Dupa cate nenoriciri a facut gunoiu asta de Arahat are tupeu sa apara in public.Oricum prostimea deja a uitat de el.
6
0
Toate gunoaile au venit la alte gunoaie la mocangeala pe banii nostru .
7
0
Unde au luat masa jmekerii de Bucuresti? La un restaurant megedonesc unde teful este protejat de un militian megedon si au mancat pe gratis.
5
0
Bă nu va mai luați de Ognef ca va sparg,e prietenul meu,ce dracu….o cu cine combin ceva…. Ce UTAI,ce DOS ?…eu sunt BOS…ați prins-o?!…
0
0
Șefa,dna Vătafu băieti si fetele dvs de la Damen isi fac treaba sau nu?,Ognef Dan a devalizat tot ce trece pe sub semnatura lui,dati le un ghiont la ,,copii” dvs sa isi facă treaba…
4
0
Predoiu,un mare inutil!
7
0
S-au strans toate panaramele din bucuresti si constanta pt ce?labagii nenoriciti
10
1
Festivism de 2 lei, circ scump și inutil. Prilej de un chiolhan halal pentru Arahat și șefii din instituțiile care dau cu pulanul în popor.
14
0
Au venit si ei sa mai sparga niste bani de delegatii, cheltuieli aiurea si circ ieftin.
11
0
Ce articol de kko...citez din articol : ”aș vrea să mă adresez planificatirulor "...ce-o fi asta oare ?...." o folosire inteligență a logisticei. "...." că să puteți fi apți să servitic cetățeanul."....Deci reluam agamatilor : planificatirulor, logisticei, servitic....wow biz !
8
0
Circ si prostie. Spectacol de p*****a calitate si bani cheltuiti aiurea. Expozitia incompetentei...
9
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677