REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
20.9° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Ministrul Rafila vorbește despre demisie: 'Când plec vreau să las lucrurile în ordine'

Ministrul Rafila vorbește despre demisie: 'Când plec vreau să las lucrurile în ordine'

Virgil STOIAN 19 august 2024 | 18:11 581


Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a refuzat să spună dacă premierul Marcel Ciolacu i-a cerut demisia în timpul unei întâlniri de la Palatul Victoria. Eu nu am o problemă, nu este vorba despre demisa mea, a spus Rafila la finalul întâlnirii.

Ministrul Rafila vorbeste despre demisie: 'Cand plec vreau sa las lucrurile in ordine'

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a fost chemat luni, de premierul Marcel Ciolacu, la Palatul Victoria pentru o discuție despre criza de la Spitalul „Sf. Pantelimon”.

„Eu nu am o problemă, nu este vorba despre demisa mea, când plec vreau să las lucrurile în ordine”, a spus Alexandru Rafila, adăugând că „eu sunt în primul rând medic, am responsabilitate în ceea ce privește credibilitatea sistemului”, a adăugat Rafila.

Declarațiile premierului

Recent, premierul Marcel Ciolacu a declarat că va cere demisii, inclusiv la Ministerul Sănătății, dacă vor fi descoperite culpe în efectuarea controalelor administrative și medicale.

„Dacă rechizitoriul procurorilor scoate la iveală vreo culpă în efectuarea controalelor administrative și medicale, nu voi ezita sa cer demisii de sus până jos la minister, spital și Colegiul Medicilor”, a spus, pe 8 august, premierul Marcel Ciolacu.

„Toată lumea m-a întrebat dacă îmi dau demisia. Nu cred că am motive să-mi dau demisia legat de acest caz”, a declarat, pe 14 august Alexandru Rafila.

Atunci, el a mai spus că premierul nu i-a cerut demisia, dar nu a exclus ca șeful Guvernului să o facă pe viitor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aha Asa graiesti Dacă i mi iei penisul in cavitatea BUCALA TESTICOLELE unde i mi vor sta Du-te dragule sint oameni mult mai capabili si inplicati
1
0
Vrei sa lasi lucrurile in ordine.Dute tu se va ocupa altcineva competent.Colectivul spitalului de infecțioase Constanta te iubeste in cavitatea BUCALA lung si apăsat pe tine si pe mamicata
2
0
Lucruri,Ordine Sa te urmez in ureche. Du-te dragule cu cei drepți.
4
0
Hai hai k poti hai cu demisia. Sa lasi lucrurile in ordine graiesti,pai ai facut ordinea de care spui.Spitalul de Infecțioase Constanta ii închis cu ajutorul dvs.E adevarat au acu containerul de tablă zisese spital.Duuuute nimeni nu i ti va simti lipsa.ps.Colectivul de acolo te iubeste anal. Fi decent fa si dumneata cite o felatie pînă pleci.
3
0
Pe bagabontul asta il doreati presedintele sau prim ministrul tarii? Ca era pe pe primul loc in sondaje. Vrea sa plece dupa ce face Auschwitz general in Romania. Din pacate, nu are Zyklon B, dar poate ii face rost PSD-ul.
5
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516