REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Minivacanța de Rusalii aduce sute de mii de turiști români în vacanță în România!

Minivacanța de Rusalii aduce sute de mii de turiști români în vacanță în România!

Virgil STOIAN 31 mai 2023 | 08:27 1248

Corina Martin, secretar general  General Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din Romania (FPIOR), a declarat că în minivacanța de Rusalii, pe litoral sunt așteptați peste 70.000 de turiști, cea mai solicitată stațiune fiind Mamaia. Aceasta a făcut și un scurt rezumat al prețurilor de pe litoral.

Minivacanta de Rusalii aduce sute de mii de turisti romani in vacanta in Romania!

“Destinațiile montane, Destinațiile balneare, Destinațiile de turism rural, Delta Dunării, Litoralul românesc - în topul preferințelor turiștilor!

Cele mai solicitate sunt locațiile de 3 si 4* care oferă facilități si servicii suplimentare pentru confortul turiștilor - indiferent de preț.
Un număr foarte mare de locații de 4* și-au epuizat complet locurile de cazare cu multe săptămâni înainte, iar în cele mai cunoscute stațiuni montane și în Delta Dunării gradul de ocupare este de 100%.

Peste 70.000 de turiști așteptați pe Litoral în vacanța de Rusalii! Continuă ritmul foarte bun de rezervări și pentru această perioadă, dar și pentru întreaga vară.

Cea mai solicitată stațiune este, desigur, Mamaia, unde tarifele pornesc de la 135 Ron/cameră/noapte în hoteluri de 3* (tarif fără mic dejun), până la 220 Ron/camera în hoteluri de 4*, cu mic dejun inclus si până la 500 Ron/noapte/cameră pentru cazare in regim All Inclusive. Pe al doilea loc se clasează Eforie, unde tarifele pornesc de la 99 Ron/camera/noapte în locații de 3* și ajung la 500 Ron/camera/noapte în regim All Inclusive. Urmează sudul Litoralului în preferințe, stațiuni precum Venus sau Saturn. Vremea se anunță frumoasă pentru cele câteva zile de vacanță, motiv în plus pentru a alege destinații din România.

Tichetele de vacanță - cel mai bun instrument de promovare a României turistice, in absența oricărei campanii de promovare din partea Ministerului public.
Deși, in continuare, promovarea turismului românesc nu este o prioritate pentru cei care administrează turismul la nivel național, tichetele de vacanță îi trimit pe români în România și oferă zile de vacanță și aventură pentru sute de mii de romăni” a transmis Corina Martin.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Și eu am auzit că e coaptă de boală. Dumnezeu s-o odihnească în pace, mai repede să nu se chinuie
1
0
Pai să se ducă după bunica storfa asta nenorocita. Promit că la nevoie o sa-i sap gratis și groapa, aprind și lumânări numai să ne lase în pace mecla de cal asta.
3
0
Ia nu va mai luati voi de balena asta ca nu merita. Ma mir ca nu iese in presa sa spuna si sa se laude cu ce boala are. Am inteles ca i-au dat max 1 an
4
0
Uitati ce fata de boarfa are.Doar era titiitoarea lui Mazare.Ce turisti vin? ; poate drogati si betivi.
3
0
au si ce vedea, in afara de preturile nesimtite: strazi desfundate, copaci schiloditi, lipsa flori/spatii verzi, circulatie infernala, statuia primarului(linga care si-au facut salas maidanezii). sintem in aplicatie.
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016