REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Minodora, mai nervoasă ca niciodată: "Atenție că vă aliniez eu pe toate..."

Minodora, mai nervoasă ca niciodată: "Atenție că vă aliniez eu pe toate..."

Valentina CAMARA 27 aprilie 2023 | 00:00 607

Minodora, una dintre cele mai iubite artiste din România, a avut o reacție furibundă pe rețelele de socializare. În urmă cu doar câteva minute, vedeta a publicat un mesaj tranșant prin care dă de pământ cu persoanele care își exprimă părerile folosind cuvinte jignitoare. Ce a scos-o din sărite, de fapt, pe artistă.

Minodora, mai nervoasa ca niciodata: 'Atentie ca va aliniez eu pe toate...'

Minodora este una dintre vedetele de la noi care, de-a lungul anilor, s-a făcut cunoscută în lumea muzicală și piesele ei au devenit fredonate de o mulțime de persoane. De curând, artista a fost scoasă din sărite, cel mai probabil, de unele persoane care au făcut comentarii răutăcioase la adresa ei.

Minodora, mai nervoasă ca niciodată

Minodora a avut o reacție furibundă pe rețelele de socializare. Artista a transmis un mesaj tranșant persoanelor care își exprimă părerile folosind cuvinte jignitoare. Vedeta spune că va renunța la bunul simț de care a dat dovadă până acum dacă cei care fac comentarii răutăcioase nu se vor opri, punctând că este o lege a bunului simț, cum că, de aspectul unei persoane, de gustul unei persoane, vis a vis de cum se îmbracă, ce poartă, nu te iei și sau, nu îți dai cu părerea.

"Atenție că vă aliniez eu pe toate, prostăturile astea care nu știți să vorbiți frumos!!!
Ajunge cu bunul simț al meu și cu educația vis a vis de proaste grămadă și frustrate că dau eu în prostie (cu atâta bun simț)!!!
De acum vă aliniez!!!!
Încercați să o mai ,,căutați“ cu mine!!!!
Nu îți place, nu te uiți, nu comentezi!!
Vă tot luați așa de om … dacă e gras e prea gras, dacă e slab e prea slab, dacă are păr mult e prea mult, dacă e mai rar (părul), e cheală… câtă lipsă de educație să ai, ca să știi că este o LEGE a bunului simț, cum că, de aspectul unei persoane, de gustul unei persoane ( vis a vis de cum se îmbracă, ce poartă) să nu te iei și sau, să nu îți dai cu părerea???
Spui o părere contra , o spui educat și pertinent fără sa jignești că nu vă permit!!!
Eu nu jignesc, nu PERMIT!!!
S-a înțeles??? Sau sunteți mult prea proaste să înțelegeți???!!!
Prostături de 2 lei, urâte și la chip și la suflet!!!
Nu am pretenția să fiu ridicată în sus, în slăvi, mereu accept și criticile dar cele care sunt spuse civilizat și sunt constructive!!!
Atenție cu mine, ca va fac de tot c*&^%, fără să mai țin cont de nimic!!!!
Nu am multe țigle pe casă și dacă mi se pune pata e nasol!!!
Sunt un om bun dar dacă trebuie și nebun!!!
Aveți mult prea mare tupeu!!!
Atenție! V-o spun frumos și civilizat!!! Deocamdată…punct!!!
Ps: să ignor????
Nu vreau, pentru că eu nu jignesc și nu deranjez și am pretenția să mi răspundă cu aceeași monedă!!!
Vorba fanilor mei de aici de pe pagină:,, vă fac vedete”!
Hai să vă văd… care o mai încercați??????????????????, a scris Minodora pe rețelele de socializare.
Cum se menține în formă Minodora, după operație de micșorare a stomacului

În urmă cu ceva vreme, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Minodora a spus cum se menține în formă după operația de micșorare a stomacului. Vedeta mărturisea că nu ține dietă, însă mănâncă mai puțin și ia niște picături care îi taie pofta de mâncare. De asemenea, aceasta a spus că face și sport.

„Dieta nu, dar cantitatea de mâncare cea pe care o servesc este mică, însă mă ajut de niște picături care îmi taie pofta de mâncare. Eu mai fac pauză cu ele, dar dacă slăbesc prea mult. Fiind o fire pofticioasă, fără aceste picături pe care le i-au din 2019, pentru că eu sunt operată de stomac, luând aceste picături reușesc să-mi stopez pofta, apetitul și nu mai mănânc. Nu refuz nimic, dar gust doar”, a declarat Minodora la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303