REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
18.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Minodora, primele declarații despre plecarea în America. „Ne pregătim în primul rând sufletește”

Minodora, primele declarații despre plecarea în America. „Ne pregătim în primul rând sufletește”

A.F. 25 septembrie 2023 | 00:00 683

Minodora și familia ei vor plec în curând în America, într-un turneu pe care îl pănuiește de multă vreme. Fiul ei de 14 ani și soțul o vor însoți în această experiență. Cei trei vor fi plecați în America toată luna noiembrie, acolo unde cântăreața va avea spectacole.

Minodora, primele declaratii despre plecarea in America. „Ne pregatim in primul rand sufleteste”

În urmă cu 14 ani, Minodora a avut ultimul turneu în SUA, atunci fiind alături de Florin Salam. Tot atunci a rămas și însărcinată cu fiul său, care în curând își aniversează cei 14 ani.

„Toată luna noiembrie o să fim în America. Avem emoții pentru că nu am mai fost de 14 ani în America. Am fost ultima dată cu Florin Salam în turneu în America, acum 14 ani. Am fost la Chicago și acolo am și rămas însărcinată cu Mărcuțu, iar acum îl duc pe Marco la Chicago unde a fost conceput.

În noiembrie vom pleca. Duminica este și ziua băiatului, eu va împlini 14 ani”, a mărturisit artista pentru Wowbiz.

„Pentru America ne pregătim în primul rând sufletește. Abia aștept să-mi iau în brațe toți prietenii. Am foste mulți prieteni acolo, în fiecare stat. Eu, până acum 14 ani când am rămas însărcinată, mergeam în fiecare an în America. Am fost la concerte în SUA 20 de ani consecutiv”, a dezvăluit Minodora.

Minodora, primele declaratii despre plecarea in America. „Ne pregatim in primul rand sufleteste”

„Este o oportunitate uriașă America pentru el. Marco nu cere niciodată cadouri, el nu cere ceva, dar este foarte mare fan al unor brand-uri pe care le poartă adolescenții acum, lucruri care nu sunt ieftine pe de altă parte. Întotdeauna pentru o costumație de la aceste branduri mă ușurează de foarte mulți bani, dar pentru că nu cere niciodată, merită și îi facem această plăcere.

Referitor la plecarea în America, este foarte încântat și are așa o față ca și cum nu îi vine să creadă că va merge acolo, este foarte entuziasmat și totodată foarte surprins. Cred că este și pregătit de shopping”, a încheiat artista pentru sursa citată, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E ok ca l-am retras deja de la școală pentru a colinda alte continente
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768