REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Minoră din Istria, păcălită să devină prostituată, prin metoda „Loverboy“

Minoră din Istria, păcălită să devină prostituată, prin metoda „Loverboy“

Victor ROTARU 29 noiembrie 2023 | 00:00 2207

Ionuț A., un bărbat din Istria, a reușit să o păcălească o minoră în vârstă de 17 ani să practice prostituția, prin metoda loverboy. Îndrăgostită lulea de escroc, minora a acceptat propunerea acestuia, anume să se culce cu mai mulți bărbați pentru a face rost de bani.

Minora din Istria, pacalita sa devina prostituata, prin metoda „Loverboy“Foto cu rol ilustrativ

Totul a pornit în luna decembrie a anului 2021, atunci când mama minorei Ana T. a transmis că fiica sa a început o relație cu un băiat din localitatea Istria, Ionuț A. La data de 29 decembrie 2021, aceasta a fost contactată de Ionuț A. pe o rețea de socializare, care a întrebat-o dacă este mama Anei, spunându-i totodată că are o relație cu fiica sa, întrebând-o pe martoră dacă aceasta şi tatăl minorei sunt de acord cu relația dintre ei. Mama i-a spus că este de acord, atâta timp cât nu o să-și bată joc de ea. Ulterior, a purtat mai multe discuții cu Ionuț A. prin intermediul aplicației Messenger, aceasta scriindu-i în diferite ocazii, întrucât fiica sa lipsea nopțile de acasă, verificând astfel dacă este cu el și dacă este bine. 

La data de 06 ianuarie 2022, fiica sa și-a lăsat telefonul la încărcat, ocazie cu care mama acesteia a citit mesajele purtate cu Ionuț A. constatând că acesta îi cerea fiicei sale să întrețină relații sexuale orale cu ea, fiica sa fiind de acord. Printre mesajele citite a găsit o discuție purtată de fiica sa și Ionuț A. în care acesta îi spunea „vii să mă iei, dar o plătești tu că eu nu am cu ce, știi tu cum, cu afacerea aia a noastră, despre care am vorbit noi. Când ajungem acasă, îi rezolvi și pe ceilalți trei băieți, 500 lei pentru toți 3”. La data de 8 ianuarie 2022, în timp ce se aflau acasă, fiica sa i-a spus că dorește să îi spună ceva. Aceasta părea abătută, iar în urma insistențelor mamei, i-a spus că a întreținut relații sexuale cu iubitul ei, Ionuț A. Totodată, aceasta i-a spus că iubitul i-a propus să se culce cu mai mulți bărbați, contra unor sume de bani. La data de 10 ianuarie 2022, fiica sa a plecat de acasă și a revenit următoarea zi, aceasta spunându-i mamei că Ionuț A. i-a spart telefonul pentru a nu a arăta mesajele organelor de poliție, iar înainte de a-i sparge telefonul acesta i-a șters și mesajele de pe telefon. 

Minora din Istria, pacalita sa devina prostituata, prin metoda „Loverboy“Foto cu rol ilustrativ

Audiată în calitate de persoană vătămată, minora Ana T. a declarat că l-a cunoscut pe Ionuț A. prin intermediul rețelei de socializare Facebook, începând să vorbească cu acesta, unde au discutat timp de aproximativ o săptămână. La un moment dat, Ionuț A. i-a spus că a avut o relație cu o femeie mai în vârstă, care îl plătea pentru a întreține relații sexuale cu aceasta. Totodată, acesta i-a spus şi că nu stă prea bine din punct de vedere financiar, motiv pentru care i-a solicitat să întrețină relații intime contra cost cu alți bărbați. Ana T. i-a spus că e de acord să facă acest lucru, mai ales pentru că suspectul i-a spus că dacă nu va face acest lucru o va părăsi și nu va mai vorbi cu ea. Întrucât minora a început să dezvolte sentimente de iubire față de acesta, a acceptat cele solicitate.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îi aplice lui Ionuț A. o pedeapsă de 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism în formă continuată. Sentința nu este definitivă. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai ca la noi cu aia frati t**e au stat la bulau luni de zile si cu bunuri confiscate si aici cu dovezi clare cu suspendare halal de tara.
2
0
minorele in zilele noastre frumoase se pacalesc repede cu spor si fara multa lamurire le place ce face si continua si dupa majorat decat serviciu de ca mai bine lucrari in pat
1
0
Hal de judecatori! Cum sa dai cu suspendare pentru asa ceva?!!! Practic incurajezi fenomenul!
14
1
Istria e localitatea unde s-a nascut Chitac. A ajuns din noroaie mare pensionar special cu 17000 ron pe luna, jaf de functionar din din banii publici
8
2
este o fapta grava peste tot in lume numai la noi nu este asa si se da cu suspendare la noi ca la nimenea e si asta un motiv ptr care suntem primii la prostitutie in ue intreb si eu de ce nu sunt polonezii sau slovacii
9
2
La lover boy și nimeni nu mișcă nimic din partea autorităților...Le este bine și cald,trebuie să tragă cineva semnalul de alarmă.Rusine poliției romane care își iau salariile la timp fara sa miste un deget.
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510