REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
11.1° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Minorele care fură flori de pe domeniul public agasează clienții localurilor din Portul Tomis!

Minorele care fură flori de pe domeniul public agasează clienții localurilor din Portul Tomis!

Deria ISLEAM 16 iunie 2024 | 00:00 6626

Portul turistic Tomis se bucură de atenția localnicilor și a turiștilor an de an, faleza Cazinoului în curs de renovare fiind prilejul perfect de a te relaxa și de a te plimba în zilele însorite. Însă, ce facem cu vânzătoarele ambulante de flori care agasează turiștii în încercările lor insistente de a-și vinde trandafirii pe care îi rup de pe proprietatea publică?

Minorele care fura flori de pe domeniul public agaseaza clientii localurilor din Portul Tomis!

Florăresele devin din ce în ce mai insistente!

Portul Tomis pune la dispoziție, pe lângă faleza faimosului Cazino, o zonă destinată relaxării, dominată de cafenele și restaurante unde localnicii și turiștii sunt așteptați să savureze o cafea sau să ia masa. Cu toate acestea, pare că autoritățile locale nu par să fie deranjate de „florăresele” minore care mișună printre scaune cu flori rupte de pe proprietatea publică.

Minorele care fura flori de pe domeniul public agaseaza clientii localurilor din Portul Tomis!

„Dacă o iubești, îi iei o floare!”

„Vin să mă plimb și să mă simt bine, în schimb nu pot avea o conversație cu prietena mea fără să fiu întrerupt de „dacă o iubești, îi iei o floare” sau „te rog, ia și tu o floare la fată”. Și problema este că vin mai multe cu aceleași texte, sau vin aceleași de mai multe ori.” ne povestește M.C., cetățean al orașului Constanța.

Se potrivesc prețurile meselor cu ale florăreselor?

La fel ca cerșetoria, problema florilor vândute în Portul Turistic Tomis este supărătoare întrucât deranjează atât localnicii, cât și turiștii pe care autoritățile ar trebui să-i prețuiască. Prețurile la restaurante au crescut considerabil în ultimii ani, o masă de două persoane ajungând să coste minimum 250 lei, fără desert. La prețurile acestea turiștii sunt îndreptățiți să-și dorească liniște și pace în timpul mesei.

Reamintim că, recent, două „gazele“ au râvnit la florile dintr-o grădiniță de pe domeniul public. Și cum florile tot la flori trag, s-au gândit ele să-și facă un cadou frumos mirositor și s-au servit cu câteva dintre exponate.

 

Minorele care fura flori de pe domeniul public agaseaza clientii localurilor din Portul Tomis!

După ce au cules o pradă bunicică, acestea s-au îndreptat către „locul lor de muncă“, adică spre terasele din Portul Tomis și Centrul Vechi, unde au deranjat, cel mai probabil, cuplurile care stau la mese, în încercarea de a-și vinde marfa la prețuri exorbitante.

Minorele care fura flori de pe domeniul public agaseaza clientii localurilor din Portul Tomis!

 

Așadar, dacă nu sunt luate măsuri în acest sens, numărul celor care vor să viziteze orașul de la Marea Neagră ar putea scădea considerabil, ținând cont că prețurile unităților de cazare și restaurantelor concurează cu țări europene sau chiar destinații asiatice de vis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PAI NU TREBUIA SA LE FACETI GHEETOU CA SA LOCUIASCA AN CONSTANTA.TREBUIA SA I ALUNGATI DE PE UNDE AU VENIT AN ORASUL CONSTANTA .EI AU DREPTURI MAI MULTE DECAT ROMANII,DAR ZIC ,CA I DISCRIMINAM.ACUM AVEM PRETENTII CA DERANJEAZA.DE ACEIA NE FACE TOTI "TIGAANI".
9
0
Politia locala doarme la capitolul asta. Rolul lor e sa ne taxeze pe noi, cetățenii care platim inpozite si salariile lor. Gunoaie
11
0
cra aia din parc de la cora nu ii vede nimeni?
12
0
Numai imbecilii cred ca acele fete merg asa,de placere sa se milogeasca. Mai sunt inca retardati care sa creada ca acele fete nu ar dori sa aiba o viata macar ca fetele din familiile modeste dar la locul lor? Problema aste la nivelul celor care-i trimit sa faca asta. Rezultatul este o educatie specifica ce apoi aduce prejudicii tuturor. Nu niste copii sunt de vina ca fac parte dintr-o societate grav bolnava. Ca de obicei insa,tembelii nu gandesc si-i pedepsesc tot pe aceia care ar trebui sa fie ajutati.
9
26
apa calda lipseste de aproape o saptamana si nimeni nu mai spune nimic. o tacere ccriminala si mmafiota. ati creat rubrica speciala pt. campionatul de fotbal, asta va intereseaza, nu problemele vitale ale orasului
21
3
nu vezi un gardian care-si spune politist local platit din banii cetatenilor sa coboare din masina ptr alte infractiuni decat opriri auto neregulamentare de unde iau shpaga... umbla cu masinile cate doi , cu ochelari fake rayban , de se cred Starsky & Hutch...
41
1
Sunt trimise de aceiasi mafioti care vand droguri
34
0
Degeaba Primarul doreste să avem un oras frumos bine organizat daca printre oameni există si maimuțe parazite care fac rău și iși însusesc bunuri necuvenite de pe domeniul public ...Mai nesimțitelor ,vreti bani ????? La sate se caută fortă de muncă in agricultură ..E mai usor să zumzăiți si să deranjați clientii la mese ...
47
3
In spatele acestor ESCROACE sunt cativa interlopi marunti de prin constanta lui mazare ! Toate PU.T a mazare de la o posta ! Cine sa le adune ? ? ? MILITIA LOCALA MAZARISTA ? ? ?
39
3
e plin de ei . daca va duceti in city mall va simtiti ca in india
50
1

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515