REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Minori beţi şi fără permis, la volan, pe drumurile din Constanţa

Minori beţi şi fără permis, la volan, pe drumurile din Constanţa

A.F. 18 decembrie 2023 | 18:32 1415

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au identificat, la data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 00.10, un  minor, de 17 ani, care a condus un autoturism, pe șoseaua Mangaliei, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Minori beti si fara permis, la volan, pe drumurile din Constantafoto cu rol ilustrativ

Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta ar fi sustras autoturismul pe care l-ar fi condus în municipiul Constanța și nu ar fi oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiști din cadrul Serviciului Rutier. 

La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 17.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un  bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Democrației.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 13.10, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul Rutier au identificat un minor, de 16 ani, care a condus un A.T.V. pe strada Dropiilor fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 31 de  ani, care a condus un autoturism pe D.J. 395 fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada D 28 a avut loc un accident rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 42 de ani, ar fi condus un autoturism și ar fi lovit un vehicul parcat. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dr. Victor Climescu fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce mai este de mirare ,vedeti cum terasele si barurile sunt pline zilnic de elevi minori....Nicaieri prin Europa nu se poate vedea asa ceva
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016