REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Minune! Cum a reușit un recidivist să închirieze un apartament... inexistent?!

Minune! Cum a reușit un recidivist să închirieze un apartament... inexistent?!

Victor ROTARU 4 octombrie 2023 | 00:00 1625

De-a lungul timpului au circulat pe internet tot felul de înșelătorii, mulți oameni având un curaj exagerat atunci când se află în spatele unui ecran. Acesta este și cazul lui Adrian B., recidivist, și al Danielei F., care au postat pe o platformă online un anunț care specifica faptul că scot la închiriere un imobil, pe care însă nu îl dețineau. Aceștia au reușit să găsească un doritor, convingându-l astfel pe Cătălin F. să le dea o parte din sumă prin transfer monetar, întâlnindu-se mai apoi și pentru a le da și restul sumei care figura drept avans al chiriei. 

Minune! Cum a reusit un recidivist sa inchirieze un apartament... inexistent?!

Totul s-a întâmplat atunci când Adrian B., fiind în stare de recidivă postexecutorie, a publicat pe OLX, împreună cu Daniela F., un anunț fictiv în cadrul căruia ofereau spre închiriere contra sumei de 850 de lei un imobil situat în Constanța. După o negociere telefonică, l-au determinat pe Cătălin F. să le trimită, prin transfer monetar, suma de 850 de lei cu titlu de avans chirie, iar ulterior, s-au întâlnit în zona stației CFR Constanța cu aceeași persoană, căreia i-au solicitat încă 800 de lei cu titlu de avans chirie, sumă pe care au primit-o, apoi au părăsit zona sub pretextul că merg să facă o copie a cheii de acces în imobil, fără a se mai întoarce. 

Minune! Cum a reusit un recidivist sa inchirieze un apartament... inexistent?!Foto cu rol ilustrativ

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să înceteze procesul penal pornit împotriva inculpatului Adrian B., recidivist, pentru săvârșirea în stare de recidivă postexecutorie a infracțiunii de înșelăciune.

De asemenea, magistrații au decis să înceteze procesul penal pornit împotriva inculpatei Daniela F., pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.  
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la puscarie amandoi acum, pe camera cu executare multi ani ca sunt recidivisti
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166