REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
27.4° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

Mircea Banias: Candidatura lui Nicolae Ciucă la președinția României nu surprinde pe nimeni! Este un un lucru firesc

Mircea Banias: Candidatura lui Nicolae Ciucă la președinția României nu surprinde pe nimeni! Este un un lucru firesc

Virgil STOIAN 17 iulie 2024 | 00:00 249

În ultima perioadă au existat tot mai multe probleme cu întârzierea trenurilor dar și cu nefuncționarea aerului condiționat din vagoane. Reporterii Replica au vorbit cu deputatul PNL Mircea Banias despre aceste probleme, despre calendarul alegerilor parlamentare și prezidențiale dar și despre candidatura lui Nicolae Ciucă.

Mircea Banias: Candidatura lui Nicolae Ciuca la presedintia Romaniei nu surprinde pe nimeni! Este un un lucru firescMircea Banias

Mircea Banias crede că organizarea alegerilor parlamentare și prezidențiale în zile diferite este un avantaj pentru alegători: „Nu cred că datele pentru alegerile prezidențiale și parlamentare favorizează vreun competitor politic. Faptul că se organizează în zile diferite cred că este un avantaj în sensul că alegătorii se vor exprima la urne în urma unor campanii distincte pentru cele două tipuri de scrutin.

Mircea Banias: Candidatura lui Nicolae Ciuca la presedintia Romaniei nu surprinde pe nimeni! Este un un lucru firescNicolae Ciucă

Deputatul PNL consideră că este firesc ca Nicolae Ciucă să își asume o candidatură la președinție: „Candidatura lui Nicolae Ciucă este un lucru firesc și cred că nu surprinde pe nimeni. Nicolae Ciucă este președintele PNL și este firesc să-și asume această candidatură.”

Mircea Banias: Candidatura lui Nicolae Ciuca la presedintia Romaniei nu surprinde pe nimeni! Este un un lucru firesc

Pe de altă parte, deputatul a vorbit și despre problemele de la CFR și întârziere tot mai dese ale trenurilor. „Este evidentă nevoia de a înnoi parcul de vagoane a CFR Călători. Pe de altă parte, în ultimii ani au fost achiziționate garnituri noi. Întârzierile se datorează și căldurilor extreme din aceste zile”, a încheiat Mircea Banias.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510