REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
21.4° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Mircea Banias: Ciolacu și-a asumat riscul că va pierde la prezidențiale

Mircea Banias: Ciolacu și-a asumat riscul că va pierde la prezidențiale

Virgil STOIAN 3 septembrie 2024 | 00:00 243

Weekendul acesta a fost sub semnul inundațiilor, mai multe localități din județul Constanța ajungând sub ape după ploile torențiale. Urmare acestor evenimente, mai marii statului au acuzat autorităților locale de nepăsare. În schimb, deputatul PNL Mircea Banias spune că s-a făcut tot ce e posibil omenește, în lupta cu natura.

Mircea Banias: Ciolacu si-a asumat riscul ca va pierde la prezidentialeMircea Banias

În privința inundațiilor, deputatul crede că s-a făcut tot ce era posibil: „Eu cred că s-a făcut tot ce era posibil în privința inundațiilor, atât în Vama Veche cât și în alte localități. A fost un volum uriaș de precipitații care a căzut, și nu avea nimeni cum să prevină sau să intervină urgent.

Mircea Banias: Ciolacu si-a asumat riscul ca va pierde la prezidentialeInundații în Amzacea

Schimbând registrul, deputatul PNL a vorbit și despre șansele lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale: „Eu sunt convins că Nicolae Ciucă o să intre în turul 2 și acolo o să se întâmple ce s-a întâmplat întotdeauna, adică o să câștige. Ciolacu și-a asumat riscul că va pierde, cu toate că probabil va ajunge în turul 2, însă va pierde alegerile.

Mircea Banias: Ciolacu si-a asumat riscul ca va pierde la prezidentialeRecalculare pensii

Cât despre scandalul recalculării pensiilor, Mircea Banias consideră că este o măsură necesară și că nemulțumiții pot să solicite o verificare a recalculării: „În privința recalculării pensiilor, orice măsură de acest fel produce și controverse dar și nemulțumiri. Cert este că nici o pensie în plată nu va scădea și cei care se consideră nedreptățiți de această recalculare au pârghii prin care pot să solicite verificarea recalculării.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516