REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Mircea Eremia, prins în fapt. Artistul a recunoscut că și-a înșelat una dintre fostele iubite

Mircea Eremia, prins în fapt. Artistul a recunoscut că și-a înșelat una dintre fostele iubite

Valentina CAMARA 10 aprilie 2023 | 00:00 421

Mircea Eremia este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Datorită talentului său, dar și a modului în care arată, vedeta are parte de foarte multă atenție din partea sexului frumos.

Mircea Eremia, prins in fapt. Artistul a recunoscut ca si-a inselat una dintre fostele iubite

Recent, cântărețul a dezvăluit câteva detalii de-a dreptul șocante despre una dintre fostele sale relații.

Artistul a avut de-a lungul timpului destul de multe relații cu femei frumoase, care, din păcate, nu s-au încheiat tocmai așa cum acesta și-ar fi dorit. Vina a fost de cele mai multe ori a amândurora, însă cântărețul a recunoscut recent un lucru pe care nu foarte multă lume îl știe.

Mai exact, Mircea Eremia a mărturisit că și-a înșelat una dintre partenere, dar și că a fost prins de către aceasta. Un lucru pe care vedeta a vrut să îl lămurească odată pentru totdeauna a fost situația controversată cu fosta lui care a aflat din presă că nu mai sunt împreună.

„Sunt o persoană căreia îi place ca atunci când dă un mesaj să i se răspundă cât mai repede.

Atunci s-a întâmplat să se întârzie răspunsul și chiar aveam emisiune. Nu mai contează. A fost și din partea mea un gest de nematurizate. Nu era una dintre cele mai serioase relații. Întotdeauna ca artist oportunitățile sunt multe când ieși în oraș sau mergi la evenimente. Da, am înșelat. A fost o vizită neașteptata din partea fostei de care mă despărțisem cu câteva zile înainte și m-a prins cu mâța în sac. Nu a ieșit nimic urât. A înțeles și ea și am știut și eu să gestionez situația.”, a declarat artistul, potrivit antenastars.ro.

Ce își dorește fratele Alinei Eremia de la iubita sa

Mircea Eremia nu este un bărbat cu foarte multe pretenții greu de îndeplinit în ceea ce privește o relație. Însă, există un lucru pe care acesta și l-ar dori de la partenera lui de viață, mai exact ar vrea ca femeia să îi înțeleagă meseria, dar și modul său de a fi. Artistul a mărturisit că nu îi place îi place să refuze o persoană în mod direct, dar și că mereu a căutat să fie înconjurat de persoane care să îl liniștească și să îi ofere o stare bună.

„Să fiu sincer nu îmi place să dau un refuz direct. Îmi place să vorbesc cu o fată cu respect și să mă încadrez în categoria de prieteni. Întotdeauna am casata persoane în jurul meu, prieteni sau femei, care să mă liniștească, să îmi ofere o stare bună și să mă înțeleagă cu meseria pe care o am.”, a mai adăugat cântărețul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303