REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 12 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6850
17.4° Constanța Joi, 12 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6850
 

Mircea Geoană a gafat în direct: „Să-i dea Dumnezeu sănătate Regelui Mihai!“ Video

Mircea Geoană a gafat în direct: „Să-i dea Dumnezeu sănătate Regelui Mihai!“ Video

A.F. 12 septembrie 2024 | 00:00 833

Mircea Geoană, candidat independent la alegerile prezidențiale din toamna acestui an, a făcut o gafă monumentală, în direct la PRO Tv, în emisiunea Andreei Esca. Vorbind despre Regele Mihai, i-a urat acestuia „sănătate“.

Mircea Geoana a gafat in direct: „Sa-i dea Dumnezeu sanatate Regelui Mihai!“ VideoMircea Geoană

Regele Mihai a murit pe 5 decembrie 2017, în Elveția.

„Prea suntem întunecați și supărați. Cred că putem să ne autodepășim și pun tot ce am mai bun: toată pasiunea mea, tot ce știu mai bine, ce am învățat în toți acești ani, și la NATO și înainte, le pun în slujba țării mele. Dacă nu ar fi fost vremurile acestea complicate, aș fi spus: „Lasă, că merge și-așa.» Mă întorc la ceea ce a spus Regele Mihai în 2011, când a împlinit 90 de ani - Dumnezeu să-i dea sănătate (minutul 6:50 din video de mai jos). Am fost în Senat când a avut ultimul discurs, unul foarte important, în care a spus că țara are nevoie de cârmuitori drepți și pricepuți. Astăzi, România nu are cârmuitori nici drepți, nici pricepuți“, a spus Mircea Geoană, scrie stiripesurse.ro.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
100% avea intentia de a traduce in limba romana expresia"MAY GOD BLESS HIM!". Este doar o greseala de exprimare, nimic mai mult. Avand in vedere functia ocupata, este ca o confirmare a faptului ca el gandeste SI IN LIMBA ENGLEZA(O VIZIUNE 100% EUROPEANA pentru ROMANIA), spre deosebire de ceilalti candidati cu"bucurii"la SISTEMUL CEAUSIST PCR(hAUR)-FSN(PSD). Las' ca intelegeti voi mai tarziu, daca nu reusiti acum, iar ca dovada sunt beizadelele celor care ne-au condus timp de aproximativ 35 de ani, dar si"bunicii lor", cei privilegiati de sistemul ceausist/iliescian si mai nou dragnist! Bineinteles, este o greseala de exprimare. Se mai intampla! Per total, s-a inteles ce era de inteles, s-a inteles ce a vrut sa rosteasca. Nu avem pretentii mari de la analfabeti fuctionali aplaudaci ai partideI0r hAUR-S0S-PSD si chiar PNL. Zero asteptari de la voi, sunteti o cauza pierduta! "Stati cuminti la locurili voastri"si asteptati pensia sau"case moca"de la partidul lu'MARlUs D0Rin LULEA(MUSCOVIA)
27
0
comunistii l-au folosit dintotdeauna pe mihaita, il folosesc si mort.
8
13

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275