REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Mircea Geoană dă alerta și acuză Rusia de politici agresive

Mircea Geoană dă alerta și acuză Rusia de politici agresive

Replica API 27 ianuarie 2022 | 22:52 1094

Secretarul general al NATO, Mircea Geoană, anunță că alianța e extrem de îngrijorată de semnalele transmise de Rusia cu privire l un posibil atac în Ucraina. Geoană spune că NATO va trimite Rusiei mai multe propuneri de colaborare pentru a evita un război.

"Acţiunile Federaţiei Ruse, extrem de agresive la adresa Ucrainei şi în general la adresa vecinilor săi, au condus la o situaţie de securitate care este cea mai severă din ultimii 30 de ani. Pentru că este o situaţie cu un risc de securitate ridicat, noi credem la NATO şi e ceea ce facem în mod activ, este să căutăm o soluţie politică şi diplomatică. Pentru că întotdeauna diplomaţia şi dialogul sunt mai bune decât tensiunea sau conflictul. De aceea, după reuniunea NATO-Rusia de acum câteva zile, pentru prima dată după 2 ani şi jumătate, în pofida insistenţelor repetate pe care le-am făcut la adresa Federaţiei Ruse să vină la masa dialogului cu NATO, am avut acest dialog acum câteva zile.

Pregătim propunerile scrise pe care NATO le va trimite Rusiei. Secretarul general NATO a înaintat o scrisoare către toţi membrii Consiliului, şi Federaţiei Ruse, şi celor 30 de aliaţi, sugerând şi indicând 3 grupuri tematice de subiecte care ar putea să facă subiectul unei discuţii în formatul NATO-Rusia, vom vedea care va fi răspunsul Rusiei”, a declarat Mircea Geoană în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lacustele americanoide au aruncat bomba atomica, nu rusii
2
9
La cat de agresivi au devenit auristii in ultima perioada, ne fac sa ne intrebam daca nu cumva pe noi ne asteapta rusii in drumul lor spre Ucraina. Rusia incearca sa ne puna un rusofil ca presedinte, pe Calin Georgescu din AUR. Exact ca in 89 cand ni l-au pus pe Iliescu... Tocmai de-aia tot insista cu stransul de semnaturi sa-l dea jos pe Iohannis. Aveti mare grija cu AUR si falsul patriotism. Calin ne scoate din NATO cu vrajala de stat suveran neutru si falsa unire cu Moldova. Apoi ne rezolva rusii cu baionetele...
13
5
Ba Nae ca esti rusofil asta este ,nimeni nu-i perfect,dar ca esti analfabet asta explica ceva,apropo de ,,sugrumeze"
7
2
Ba, Nae! Sa-ti explic ca unui copil mic. Rusia a anexat Crimeea in 2014, motivand ca asta au dorit locuitorii din Crimeea. Acum Ucraina vrea sa se alature NATO din propria initiativa, prin aceeasi metoda. E vointa ucrainienilor. De ce a fost corect in Crimeea si nu este corect acum cand vrea sa intre Ucraina in UE? E exact aceeasi tactica. Rusii sunt cei mai ipocriti din istorie.
12
3
muyee putina de la Kremlin !
4
3
Daca NATO continua sa sugrumeze rusia prin prezenta lor la granitele rusiei ce vrei sa faca rusii ?
3
10

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166