REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Mircea Geoană dezvăluie boala de care suferă: În România m-au diagnosticat greșit de 2 ori. Video

Mircea Geoană dezvăluie boala de care suferă: În România m-au diagnosticat greșit de 2 ori. Video

A.F. 12 martie 2024 | 20:35 2117

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost văzut în spațiul public vizibil suferind, palid și fără păr în cap, ceea ce a născut nenumărate comentarii și s-a avansat ipoteza că ar avea o formă de cancer. Mircea Geoană a recunoscut că a avut mari probleme de sănătate și a lăsat de înțeles că zvonurile din spațiul public nu ar chiar fără temei.

Mircea Geoana dezvaluie boala de care sufera: in Romania m-au diagnosticat gresit de 2 ori. VideoMircea Geoană

De asemenea, Geoană a explicat că a fost la spital în România și a fost diagnosticat greșit de 2 ori, iar apoi a mers în rețeaua de spitale NATO de la Bruxelles, acolo unde a aflat adevăratul diagnostic.

„Sunt detalii care… poate în cartea de memorii o să le scriu sau o să le scrie un biograf al meu când o să aibă voie să se uite la arhive (…) Am avut și eu probleme de sănătate, am avut sperieturile mele… Am avut de două ori diagnostic greșit în România. Nu o spun cu păcat. M-am speriat și eu și familia. Medicul nici nu mi-a spus diagnosticul, le-a spus copiilor. A fost și foarte multă amplificare.

Nu cred ca a fost ceva răutăcios în speculațiile respective. Am mers în Belgia la control și am aflat că, de fapt, era altceva. Este prima oară când spun, nu-mi place să arăt cu degetul, dar nu cred că au făcut-o intenționat. Asta au zis ei ca se întâmplă. Nu o dată, ci de două ori. Când am aflat diagnosticul nu am crezut și am zis să încep să fac investigații. Sunt oameni buni în sistemul nostru medical, însă cred că trebuie regândit și reorganizat totul. Trăind la Bruxelles, când mă duc la medic, mă duc mai degrabă acolo, pentru că sunt medicii noștri și mă duc pe sistemul nostru de la NATO”, a declarat Mircea Geoană, în podcastul lui Cătălin Măruță, scrie stiripesurse.ro.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cancer la p**a
0
0
Sex nebun timp de câteva ore la rând, erecție puternică, orgasme vii, multă spermă și testosteron crescut și sigur la orice vârstă! Nu ratați șansa de a vă face sexul de neuitat:----> do.my/ruman
0
1
Lasati ne cu prefacutul asta. Mircea Geoana (geoana in lb greaca veche inseamna arendas de pamant ) fostul candidat “oltean” din Dabuleni la presedentia Romaniei .Minte asupra oltenismului ca si Ponta in incercarea de a masca etnia. m*****n 100% Mihaela Geoana – sefa Crucii Rosii Romane infiltrata acolo pentru relatiile internationale.
5
3
Sănăt**e multa domnului Geoană. Cât despre păr, cred că creste îl găsim pe că, nu în cap
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510