REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
23.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Mircea Geoană, întâlnire de taină cu milionarii lui Coldea. Pregătește o campanie de milioane de euro!

Mircea Geoană, întâlnire de taină cu milionarii lui Coldea. Pregătește o campanie de milioane de euro!

Mirela PASCAL 13 iunie 2024 | 16:03 3301

Cei mai controversați milionari din România au început să pregătească campania prezidențială a lui Mircea Geoană. Al doilea om în NATO ar fi organizat o întâlnire într-un complex de lux din Bran, unde s-au pus la punct direcțiile pentru bătălia din toamnă. Surse politice au declarat că anunțul candidaturii oficiale va fi făcut după summitul NATO de la Washington ce va avea loc între 9 și 11 iulie.

Mircea Geoana, intalnire de taina cu milionarii lui Coldea. Pregateste o campanie de milioane de euro!Mircea Geoană

Milionarii care au legături cu statul paralel condus cu Florian Coldea au început să strângă rândurile în jurul lui Mircea Geoană. Surse politice au declarat că oamenii de afaceri sunt cei care ar face parte din grupul de la Monaco și s-au întâlnit la Bran, într-un cerc restrâns, pentru a stabili ce vor face în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Ei încercă să strângă sume importante de bani pentru a putea să lupte cu partidele politice, care au la dispoziție milioane de euro de la stat, potrivit realitatea.

În paralel, pe rețelele sociale și în special pe platforma chinezească Tiktok au apărut pagini denumite „Team Geoana”, în care sunt promovate interviuri și evenimente publice la care fostul lider PSD a participat în acest ana. Una din pagini este promovată de Alexia Eram, fiica vedetei Pro TV Andreea Esca. În jurul lui Geoana s-au raliat și artistele Elena Merișoreanu sau Irina Loghin.
 

Geoană își folosește calitatea de secretar general adjunct al NATO pentru a-și promova cartea în care explică viziunea sa despre România și chestiuni de geopolitică, în special despre războiul din Ucraina.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La alegerile prezidențiale nu va fi niciun fel de frauda! Alegerile vor fi corecte! Nicio furaciune! Asta e clar!
2
0
Ba astia cu Pisdi si Peanal sa-l votati voi si neamul vostru,cu el si cu Coldea din jurul lui si sa va duceti dracu toti.Luati-o si pe a lui Eram in pulele voastre,cu Irina p***i si merisoreanca sa le sugeti.sa va duceti in p**a la bran toti dupa ei si sugeti-le p**a cand sunt toti la monaco,votati milionarii de langa gioana.decata astia mai bine sorusi,haur, maur,orice numai astia nu.
9
1
Vai de curu nostru.Ce alegem? Din 3? Nu avem nimic.O sa jucam bambilici la alegeri.
12
18
mizerii care incep mult inainte de ceva ce se crede serios dar e tot ca ...toate cele !
7
19
r*****a niște jeguri comuniste. La Carjaliu nu poți comenta. Suge-o r*****a
14
18
Final. Geoana viitorul președinte.
29
15
Din grupul de la Monaco? Serios? Poate grupul care joaca table la Monaco, oamenii de afaceri romani sunt niste jeguri.
13
17
Din ce am vazut pana acum statul paralel condus de Coldea ii are la mana pe totzi,are Coldea dosare cu tot ce inseamna clasa politica,massmedia,judecatori,oameni de afaceri si bineintzeles structurile militare,chiar Anca Alexandrescu care cica l-a dat ea in gat pe Coldea la Realitatea plus se face ca nu shtie despre postul TV la care lucreaza ca patronul ei era dator vandut la bugetul de stat si atunci oameni lui Coldea i-au schimbat numele din Realitatea in Realitatea plus,iar noul post tv nu avea nici un leu datorie la stat dar functziona la aceiasi locatzie,cu aceiashi aparatura si cu acelasi patronariat si personal dator la bugetul de stat de la Realitatea,pai asha om de afaceri sa tot fii,itzi faci o firma nu plateshti datoriile la stat si cand se aduna vreo 20 de milioane de euro datorii la stat schimbi numele firmei si ramani cu bani,pentru ca legea-i pentru proshti,nu si pentru hotzi sau schmecheri.
19
16
Mihaela viata mea sa mi o iei în gura și a 2 a oara. Trăiască Băsescu ca ți a tras o
15
27
Cind Ciuca al nostru si cu Marcel bacalaureat se cearta , al treilea cistiga , adica jegosul asta de Geoana , dragostea micaelei , vai de noi
17
24
un escroc si un profitor lipsit de scrupule in asemenea hal incat pana si mafia psd l-a expulzat cu nimic mai bun decat ceilalti 2 ciuca si ciolacu oricine va castiga va face niste mizerii mai mari ca el in lupta cu tabara adversa si incercarea a de obtine control si putere cat mai mari ceea ce se traduce in bani cat mai multi ptr el si grupul lui totul nu e decat o lupta murdara ptr putere si bani
17
23

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016