REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
19.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Mircea Geoană, prima reacție după întâlnirea cu Marcel Ciolacu

Mircea Geoană, prima reacție după întâlnirea cu Marcel Ciolacu

A.F. 31 iulie 2024 | 00:00 656

Secretarul adjunct al NATO Mircea Geoană a avut o primă reacție cu privire la fotografia cu Marcel Ciolacu și Victor Ponta, fiind surprinși luând cina la aceeași masă, luni seara, într-un restaurant, alături de alți politicieni.

Mircea Geoana, prima reactie dupa intalnirea cu Marcel CiolacuMircea Geoană

„Am fost invitat la ziua lui Marius Tucă. Nu am avut nicio discuție politică cu Ciolacu sau cu altcineva prezent la aniversare”, a spus Geoană, la Antena3CNN.

Premierul Marcel Ciolacu și secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, au fost surprinși luând cina la aceeași masă, luni seara, într-un restaurant, împreună cu alți politicieni, printre care și fostul premier Victor Ponta.

Tensiuni în Ciolacu și Geoană pe fondul bătăliei pentru prezidențiale

Premierul Marcel Ciolacu a reacționat, vineri, vizibil iritat de precedentele declarații ale secretarului general Mircea Geoană, afirmând că i se pare că e „de noaptea minții” că „un angajat al NATO nu trebuie să răspundă unui stat membru”.

Numărul doi în NATO spusese anterior că nu-i treaba șefului Executivului român ce a făcut el în alianța nord-atlantică, ci trebuie să spună ce face liderul PSD ca prim-ministru al României, declarație făcută după ce preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmase, miercuri seară, că şi-ar dori ca Mircea Geoană să facă un bilanţ al activităţii depuse la NATO în folosul României.

Mircea Geoana, prima reactie dupa intalnirea cu Marcel CiolacuMarcel Ciolacu și Mircea Geoană, surprinși la aceeași masă

Secretarul general adjunct al NATO a spus că are o relație „interesantă” cu premierul Marcel Ciolacu, și că înțelege „frământările” liderului PSD cu privire la candidatura la alegerile prezidențiale, deoarece „riscurile sunt mari, partidul e complicat, el știe acest lucru”, dar că privește totul „cu o detașare interesantă”.

Mircea Geoană a exclus posibilitatea să fie candidatul PSD la prezidențiale, reiterând faptul că va candida independent „100%”, citează stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pa na ra me
1
0
r*****a = PSD
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513