REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
29.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Mircea Lucescu, 99% noul selecționer al naționalei de fotbal a României!

Mircea Lucescu, 99% noul selecționer al naționalei de fotbal a României!

Virgil STOIAN 31 iulie 2024 | 09:45 831

După o discuție de peste trei ore, Mihai Stoichiță l-ar fi convins pe Mircea Lucescu să revină pe banca naționalei României după 38 de ani. Il Luce va da până joi dimineața răspunsul final, dar marele tehnician pare convins să-i preia pe tricolori.

Mircea Lucescu, 99% noul selectioner al nationalei de fotbal a Romaniei!

Răzvan Burleanu a apelat la un alt uriaș după ce a fost refuzat de către Gică Hagi. Președintele FRF l-a delegat pe Mihai Stoichiță să-l oferteze pe Mircea Lucescu, iar tehnicianul legendar este foarte aproape să accepte propunerea. FANATIK a aflat toate detaliile despre colaborarea Lucescu-FRF, una care pare să fie aproape clarificată.
Mircea Lucescu e încântat de oferta lui Răzvan Burleanu și e gata să redevină selecționer!

Il Luce va discuta astăzi și cu Burleanu. În urma întâlnirii pe care a avut-o cu Stoichiță, el a rămas încântat de ofertă și urmează ca astăzi să se întâlnească și cu Burleanu. Contractul lui nea Mircea va fi valabil doi ani. La 79 de ani, câți a împlinit recent, pe el îl atrage și îl motivează ideea de a-și încheia apoteotic cariera pe banca echipei naționale, într-un rol pe care l-a mai avut în urmă cu 38 de ani. În mandatul din anii 80, Lucescu i-a calificat pe tricolori la Campionatul European din 1984, după 14 ani în care România nu se mai calificase nicăieri.

Contractul lui Il Luce cu FRF urmează să fie valabil pentru doi ani, adică până după Campionatul Mondial din 2026, o ediție pe care o vor organiza trei țări: SUA, Mexic și Canada. Antrenorul-veteran se va consulta și cu familia înainte de a transmite un răspuns final. Va vorbi cu soția Nelly, cu fiul Răzvan.

Șansele ca Lucescu să accepte propunerea Federației sunt foarte mari, chiar spre 99 la sută! Salariul lui ar urma să fie același care îi fusese propus și lui Gheorghe Hagi, adică 27.000 de euro lunar. Dar nea Mircea nici nu l-a întrebat pe Stoichiță despre bani în întâlnirea pe care au avut-o, nu a cerut vreo sumă.

Tehnicianul legendar a condus-o cel mai recent pe Dinamo Kiev, până în 2023. A avut în Ucraina un mandat agitat, date fiind protestele suporterilor care îl vedeau ca pe un dușman din cauza anilor în care luptase cu Șahtior împotriva lor. Chiar și așa, Lucescu a avut succes și acolo, el a câștigat titlul de campion și a calificat echipa în Champions League.

Răzvan Burleanu și colaboratorii lui au cântărit opțiunile pe care le aveau disponibile după refuzul lui Hagi și următorul de pe listă, pentru situația în care Lucescu s-ar răzgândi și ar refuza postul, este Marius Șumudică. Șumi e și el liber de contract, la fel ca Il Luce, și a anunțat că este disponibil să devină selecționer.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta nu este acelashi Lucescu care spunea cu vreo 10 ani in urma cand tot asha se vehicula aducerea lui la natzionala ca el este batran si vrea sa stea cu nepotzi dupa care a luat netzionala Turciei si a ratat calificarea la mondiale cu turci ?,iar il aducetzi ca posibila varianta de antrenor al Romaniei,lasatzi ma omul in pace pentru ca este batran.
4
4
Ce dracu ma , Asta trebuie sa si ia mereu pampersi cu el, pe el , altceva nu am gasit , huoooo securistilor !Fotbalul s a schimbat mult , trebuie altceva
4
4
la 79 de ani te incinti si cu o savarina. nu este cu mult mai mic ca biden. a fost odata. respectul meu ptr toni kross.
3
3

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513