REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
25.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Mircea Lucescu este noul selecționer al României! A bătut palma cu Răzvan Burleanu

Mircea Lucescu este noul selecționer al României! A bătut palma cu Răzvan Burleanu

Virgil STOIAN 1 august 2024 | 15:22 1095

Mircea Lucescu și Răzvan Burleanu au ajuns la un acord. Il Luce a acceptat propunerea de a fi noul selecționer al României și s-a prezentat deja la Mogoșoaia pentru a-și întâmpina staff-ul.

Mircea Lucescu este noul selectioner al Romaniei! A batut palma cu Razvan Burleanu

Mircea Lucescu a acceptat propunerea de a fi noul selecționer al României. În acest moment, IL Luce este la baza din Mogoșoaia alături de Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță pentru a fi pus la punct cu toate detaliile.
Mircea Lucescu, noul selecționer al României

Așteptarea a luat sfârșit. Mircea Lucescu este oficial noul selecționer al României. Il Luce a acceptat propunerea venită de la Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță.

 Experimentatul antrenor i-a cerut președintelui FRF să aibă un cuvânt de spus legat de strategia de dezvoltare a loturilor de tineret.

Răzvan Burleanu a fost de acord cu acest aspect, iar Mircea Lucescu a acceptat să fie noul selecționer al României. Tehnicianul revine la echipa națională după o pauză de 43 ani, prima dată fiind numit în funcție în 1981.

De altfel, în jurul prânzului, noul selecționer al României, președintele FRF și directorul Comisiei Tehnice au inspectat împreună baza de la Mogoșoaia pentru ca Lucescu să fie pus la punct cu toate detaliile și să își întâmpine staff-ul.
Salariul lui Mircea Lucescu la echipa națională

Răzvan Burleanu i-a propus lui Mircea Lucescu același salariu pe care Edi Iordănescu l-a declinat. FRF i-a oferit celui mai titrat antrenor român din istorie un venit lunar de 27.000 de euro și o primă de calificare de 200.000 de euro la Campionatul Mondial din SUA, Canada și Mexic, după cum a dezvăluit Horia Ivanovici.

„Salariul pentru Mircea Lucescu este de 324.000 de euro pe an, adică 27.000 de euro pe lună. Mircea Lucescu nu va fi director tehnic, Mircea Lucescu va fi selecționerul naționalei României, la fel cum au fost Edi Iordănescu, Rădoi, Daum”, a spus Horia Ivanovici.

În aceste condiții, Mircea Lucescu a doborât a stabilit un record mondial. La cei 79 de ani, IL Luce a devenit cel mai vârstnic antrenor în activitate. La acest moment, cel mai în vârstă tehnician în activitate este Dick Advocaat, olandezul de 76 de ani, selecționerul statului Curacao.

IL Luce este la a treia experiență de selecționer. După aventura de la naționala României, din perioada 1981 – 1986, a mai pregătit și naționala Turciei, între august 2017 și februarie 2019, unde a adunat 17 meciuri.

    81 ani va avea Mircea Lucescu la Campionatul Mondial din 2026, dacă va reuși să se califice cu naționala României la turneul final din SUA, Canada și Mexic
    35 de trofee a câștigat Mircea Lucescu de-a lungul carierei de antrenor. Este depășit doar de Sir Alex Ferguson și Pep Guardiola

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iară o sa sune tfn de la Gica
2
1
p******a de razvan lucescu de ce nu il opreste pe senil ? sa stea draculu iacasa sa si vada de nepoti
2
4
Clar, ianis titular si capitan de echipa, marica adus inapoi si tot asa...in jos
4
1
Sa ii dati si pampersi noului antrenor !cred ca nici nu stie ce face , Rahatul de burleanu isi face treaba mai deoarte !
6
7

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513