REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Mircea Lucescu refuză milioane de euro pentru a-și păstra proprietățile

Mircea Lucescu refuză milioane de euro pentru a-și păstra proprietățile

Virgil STOIAN 1 martie 2024 | 00:00 3256

Mircea Lucescu deține mai multe proprietăți, printre care și un teren la Iași, pe care mulți doresc să pună mâna. Cu toate astea, fostul selecționer al echipei naționale nu vrea să cedeze nici în fața celor mai tentante propuneri.

Mircea Lucescu refuza milioane de euro pentru a-si pastra proprietatileMircea Lucescu

În afară de activitatea sa în fotbal, Mircea Lucescu este activ și pe piața imobiliară. El deține un teren în Iași, evaluat la o sumă considerabilă, pentru care se luptă să îl achiziționeze oameni influenți din punct de vedere financiar, atât din zonă, cât și din afara acesteia. Cu toate acestea, antrenorul nu ia în considerare să vândă proprietatea, indiferent de ofertă.
A refuzat milioane de euro

Mircea Lucescu este unul dintre antrenorii români care investesc masiv în afaceri, având în vedere că, pe parcursul carierei sale, a acumulat o avere considerabilă. De aproximativ trei decenii, fostul internațional deține un teren de șase hectare în Iași, situat în apropierea hotelului Pleiada.

Acolo, Il Luce a plantat o livadă, însă terenul a devenit o țintă dorită de dezvoltatorii imobiliari de-a lungul timpului. Se pare însă că Lucescu a refuzat, în diverse ocazii, oferte considerabile în schimbul acelei proprietăți. La mijloc sunt implicate milioane de euro!

 Mircea Lucescu nu cedează

Totuși, conform surselor citate de Cancan, Mircea Lucescu rămâne ferm în decizia sa. Nu ia în considerare să renunțe, sub nicio formă, la proprietatea sa. Chiar dacă au fost făcute oferte ce au atins sume de până la 10 milioane de euro, Il Luce le-a refuzat pe toate.

Zona în care se află terenul este considerată cea mai exclusivistă din Iași. Potențialii cumpărători își imaginează în locul livezii un cartier de vile sau chiar un mic complex rezidențial. Cu toate acestea, fostul selecționer al echipei naționale a refuzat consecvent fiecare propunere, în ciuda interesului imens generat de acea proprietate.

Cu o situație financiară de invidiat, Mircea Lucescu preferă ca pe respectivul spațiu să fie, în continuare, o livadă, iar soția lui, Neli, originară din zonă a avut, mereu, un cuvânt de spus când s-a pus problema vânzării proprietății. La rândul ei, nu acceptă ca terenul să fie înstrăinat, fiind legată sentimental de el.
Are o avere impresionantă

De-a lungul carierei sale, Mircea Lucescu a acumulat o avere impresionantă. Este considerat cel mai bogat antrenor român. Cea mai mare parte a averii sale a fost câștigată în perioada în care a antrenat în Ucraina, la Șahtior Donețk. Conform publicațiilor de specialitate, până în prezent a reușit să adune o sumă de 37 de milioane de euro.

Cu doi ani în urmă, Il Luce a investit într-un proiect imobiliar în zona Floreasca, construind un bloc de opt etaje cu 32 de apartamente considerate de lux. La momentul respectiv, cea mai accesibilă locuință avea un preț de pornire de aproximativ 250.000 de euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai nebunilor câte blocuri mai faceți dacă populația r*mâniei este in continua scădere ?in loc sa faceți unități de producție care aduc +valoare și salarii bune ca oamenii sa vina in tara sa muncească voi faceți blocuri
2
0
Mi-e scarba... o sa ia o pvla cu el dincolo...
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016