REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Mircea Negulescu, DENUNȚ despre intervențiile lui Kovesi!

Mircea Negulescu, DENUNȚ despre intervențiile lui Kovesi!

Replica API 24 mai 2018 | 01:01 527

Dezvăluiri „bombă” ies la iveală după ce Lucian Onea și Mircea Negulescu au aflat că sunt urmăriți penal. Surse din Parchetul General au declarat pentru revista Q Magazine, că în timp ce Lucian Onea, șeful DNA Ploiești, a fost deja pus sub acuzare, ceea ce a determinat demisia acestuia luni seara, procurorul Mircea Negulescu a devenit martor sub acoperire, colaborează cu procurorul de caz și a scris deja 50 de pagini în care o denunță pe Laura Codruța Kovesi.

Negulescu a descris cu lux de amanunte absolut toate detaliile intervențiilor pe care Kovesi le-a făcut în dosarele instrumentate de acesta.

Mircea Negulescu a fost confruntat cu perspectiva unei posibile condamnări cu închisoare la 25 de ani pentru represiune nedreaptă și pentru fabricarea unor probe false care au indus în eroare judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție. A fost motivul pentru care acesta a decis în final să colaboreze cu anchetatorii.

Consiliul Superior al Magistraturii are datoria de a se autosesiza și de a garanta nu doar independența judecătorilor, ci și a procurorilor, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Puscaria este prea usoara pentru Codruta iar abuzurile facute de ea nu pot fi sterse. Nazistul care ne conduce incearca din rasputeri sa o salveze dar cred ca naufragiul s-a produs deja si risca sa se produca pentru amandoi.
1
4
Sa iei o gingie pana in plex
3
4
De buruieni scapi cel mai greu. Pe langa Kovesi sunt sute de alti indivizi tot de foarte joasa speta,care contribuie din plin si cu sadism la nenorocirea oamenilor. Treaba este ca aceste erori cu aspect anatomic umanoid se catara cu tupeu in cele mai influente pozitii din societate si o mare multime de prostovani aplauda asta. Prostovanii sufera la un loc cu cei normali la cap,insa ei nu cred asta,sau poate spera ca daca sprijina ticalosii vor avea si ei un locusor acolo printre sefuleti,ori macar slugi la sefuleti.
3
3
"Stati linistiti" , fratele mai mare vegheaza. Codruta si Coldea vor pleca intr-o locatie protejata. Maior ii asteapta cu drag. Ei, se vor intinli cu Udrea si Bica. Vor cinta si vor dansa impreuna ca in vremurile bune, pina la adinci batrineti. Sa-l ia si pe taticu lor Base, sa nu-l mai vedem cum lacrimeaza pentru bunastarea si fericirea romanilor, si mai recent, pentru cei de peste Prut. La eventualele dosare, se va amina pronuntarea la nesfirsit, faptele vor cadea in prescriptie. "Bravos natiune, halal sa-ti fie !".
4
4
ma -ta e hranita de dna ? sa-i dam si noi , o lamuie , sa nu i se aplece !!!!
4
3
alo ziaristilor criticati toata lumea de la putere cum vorbrsc engleza va place ce engleza vorbeste prea sfanta kovesi vai mama ei.
4
3
Mata e cu ei boule !
6
1
La puscarie cu asta
3
3
blagan eleonora o voi inlocui
0
1
Este o infractoare nedovedita, inca. Pe langa cateva dosare instrumentate corect, celelalte au fost fabricate la comanda si o sa se dovedeasca acest lucru. Ea si Coldea trebuie sa raspunda penal pentru toate infractiunile comise!
11
10
Laba trista ai pus o cu javra de Codruta. Ai sa vezi ce panarama ai sustinut.
14
10
Nasol cu tara asta, politicieni corupti DNA corupt, il asteptam pe KIm jong un
15
5
La pipa la blat la pont. Echipa de elita care a distrus tara.
13
6
Marea scula a justitiei care a absolvit cu fantastica medie de 6,40 va asteapta sa i sugeti clitorusul dupa sex.A ti luat o un gura cu javra numit Codruta Muiuta !.
15
14
Pfff ce tara frate , zici ca-i in filmu " Marea mahmureala " ...mai urmeaza , ca femeia de la curatenie , de la DNA sa dea in judecata , pe nu stiu cine , fiindca i s-a furat matura....
4
7
adica se ia 25 de ani de inchisoare pentru fabricare de probe si 3 ani cu suspendare pentru subminarea economiei ??!!
10
4
Pentru toti cei care pupa in cur la madam Codruta,le doresc pofta buna in continuare!
20
16
Bestia asta poate sa spuna orice acum , la inchisoare tot se va duce ! La cit mai multi !
13
10
DNA nu uita poporul este de partea ta.
21
23
Cum spun interlopii, s-a spart, cica.
20
9
Baschetbalista nenorocita promovata de clanul traian bashina si monica macovei. Handicapata asta alaturi de tractoristul coldea au instituit noua securitate, chiar mai represiva decat cea de pe vremea comunismului.
25
22

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510