REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
18.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Miron MITREA s-a asociat cu fiul lui Florian WALTER, fostul acţionar la Dinamo

Miron MITREA s-a asociat cu fiul lui Florian WALTER, fostul acţionar la Dinamo

Replica API 22 decembrie 2020 | 17:01 5471

Miron Mitrea s-a asociat cu fiul fostului patron al echipelor de fotbal U Cluj şi Petrolul, şi fost acţionar la Dinamo, Florian Walter. Alexandru Cosmin Walter a devenit acționar la firma lui Mitrea și al lui Cătălin Paul, fiul lui Maricel Păcuraru, afaceristul care controlează fostul post Realitatea, Strategy&Consulting PHG SRL, deținând 49 % din acțiuni. Walter deține, printre altele, compania Romprest, aceeași care a contractat, de la Mazăre, lucrările de reabilitare a Pieței Ovidiu, lucrări care s-au dovedit, în scurt timp, a fi de mântuială.

Luna trecută, societatea deținută de Miron Mitrea și Cătălin Paul, fiul lui Maricel Păcuraru, și-a schimbat acționariatul. O societate proaspăt înființată, al cărei acționar este Alina Maria Antonescu, de devenit acționar cu 20 % la SC Strategy &. Consulting PHG - S.R.L. Totodată, și Alexandru Cosmin Walter a devenit asociat, cu 49 %.

Miron Mitrea

Magnum International Consulting - S.R.L. Alexandru-Cosmin Walter, și Strategy &. Consulting PHG - S.R.L., administrată de Paul-Cătălin Ionescu-Păcuraru, în calitate de asociați ai Magnum International Consulting - S.R.L., cu unanimitate de voturi, au adoptat următoarea hotărâre: Se aprobă cesiunea unui nr. de 49 părți sociale a 10 lei fiecare, în cuantum de 490 lei, reprezentând 49% din capitalul social al societății de la asociatul Antonescu Alina-Maria către Societatea Strategy & Consulting PHG - S.R.L, care devine asociat al societății; Se aprobă cesiunea unui nr. de 49 părți sociale a 10 lei fiecare, în cuantum de 490 lei, reprezentând 49% din capitalul social al societății de la asociatul Antonescu Alina Maria către Walter Alexandru-Cosmin, care devine asociat al societății. În urma cesiunii, structura capitalului social al societății este următoarea:

Societatea Strategy & Consulting PHG S.R.L. - 490 lei, având 49 părți sociale a 10 lei fiecare, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 49%;

Walter Alexandru Cosmin - 490 lei, având 49 părți sociale a 10 Iei fiecare, cu o cota de participare la beneficii și pierderi de 49%;

Antonescu Alina-Maria - 20 lei, având 2 părti sociale a 10 lei fiecare cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 2%.

Legătura dintre Miron Mitrea și familia lui Florian Walter

Cei doi au devenit apropiați de pe vremea când Mitrea era ministru al Transporturilor, în Guvernul lui Năstase. Walter l-a susţinut financiar pe Mitrea la alegerile din 2000 şi drept recompensă, Walter a ajuns consilier PSD în Consiliul General al Primăriei Bucureşti. De asemenea, una din cele două fiice ale lui Walter a fost botezată de Mitrea. Şi de acum în colo, contractele cu statul au început să curgă. Subsidiare ale ANL, CFR, Metrorex sau GEVARO plăteau lunar în jur de un milion de euro pentru serviciile companiilor lui Walter.

Florian Walter

Compania lui Walter a reabilitat Piața Ovidiu

Compania lui Florian Walter, Romprest, a primit, în 2013, un contract de la Primăria Constanţa, condusă de Radu Mazăre, pentru execuţia lucrărilor aferente obiectivului de investiţii „Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al municipiului Constanţa”. Romprest a fost asociată cu ABC VAL SRL. Valoarea totală a contractului a fost de 29.543.222.71 de lei fără TVA. Achiziţia a presupus reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al Constanţei, prin realizarea unei structuri rutiere adaptate cu precădere la circulaţie pietonală, aferente unui număr de 21 de străzi şi alei. Lucrările s-au dovedit, în scurt timp, a fi făcute de mântuială, efectele văzându-se în degradarea vizibilă a zonelor renovate.

Florian Walter, fostul patron al echipelor de fotbal „U Cluj şi Petrolul, dar şi fost acţionar la Dinamo, a ajuns, la jumătate anului trecut, la Spitalul Universitar, în moarte clinică, după ce ar fi suferit un atac cerebral. Florian Walter nu a mai putut fi salvat de medici.

Strategy & Consulting PHG - S.R.L este administrată de Cătălin Paul, fiul lui Maricel Păcuraru, afaceristul care controlează fostul post Realitatea, transformat acum în Realitatea Plus.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
uitesi la manivela asta , un pungas ce acuma isi da cu parerea si critica l un subing. pe ministrul Finantelor ,cica ii demoleaza proiectele , asa publica ev.zilei ,ziarul lui Ardei Umplut ,admirator aczm al PSD-lui
1
0
Nu este ing.,este subbing. MANIVELA si era scarbit de Romania,vindea tot si se facea VIENEZ???
2
0
astia ma fac nostalgic dupa comunism Ce buna era acum legea 13 Cum un pirlit de sindicalist a facut atitia bani
3
0
IAR NU E APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII
3
1
Mitrea, ing sindicalist cu un salariu de m8zerie de bufetar, a devenit prin psd, multi milionar frate,,,!
5
0
Ce noutate, pai Walter ex Busca era asociat la furaciuni cu Mitrea din 2000,cand Mitrea ii dadea curatenia la mii de vagoane CFR,mentenanta la locomotive,mentenanta la bateriile CFR, spatiile verzi si curtenia din aeroporturi Spagile ajungeau la Mitrea prin Nicolaiciuc pe care l-a scos din tara soferul lui Walter, cand era urmarit In concluzie daca s- a asociat cu mitrea va ajunge sigur la puscarie
3
0
care ar trebui sa fie inca in parnaie cu interdictii totale in afaceri. Ei si tot neamul lor de hoti !!! Dar in tara pulii condusa de securisti si justitie super corupta nu se poate. De aceea de la mine cacatul la lins !!! La toti !!!
11
0
CIUMA ROSIE
8
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620