REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Miruna Pascu vrea in libertate, se judecă recursul la măsura arestării preventive

Miruna Pascu vrea in libertate, se judecă recursul la măsura arestării preventive

Virgil STOIAN 21 septembrie 2023 | 11:17 1128

Mama şoferului drogat care a ucis doi tineri în staţiunea 2 Mai vrea să fie lăsată în libertate. Ea a ajuns la Curtea de Apel Bucureşti joi dimineață, 21 septembrie.

Miruna Pascu vrea in libertate, se judeca recursul la masura arestarii preventiveMiruna Pascu

Miruna Pascu este acuzată de influențarea martorilor și amenințare. Iar ancheta a scos la iveală detalii șocante. Ea a fost denunţată la DIICOT de o fostă prietenă a fiului său, după ce a încercat să o determine pe aceasta să nu dea declaraţii care să îngreuneze situaţia fiului ei.

Imediat după cumplitul accident din noaptea de 18 spre 19 august, mama lui Vlad Pascu a încercat să-şi scape fiul de acuzaţia de deţinere şi trafic de droguri. Femeia s-a interesat cine erau prietenii tânărului şi a început să-i contacteze, susțin procurorii. De altfel, una dintre fete, minoră, a decis să depună un denunţ la DIICOT după ce a fost ameninţată de Miruna Pascu cu filmări compromiţătoare pe care le-ar deţine cu tânăra. Presiunile s-au amplificat după ce fata a fost citată la DIICOT Constanţa în dosarul în care Vlad Pascu este cercetat pentru deţinere şi trafic de droguri.

În încercarea de a-i convinge pe magistrați să o lase în libertate, Miruna Pascu a revenit cu noi argumente despre familia ei. Deși este divorțată pe Mihai Pascu, mama șoferului drogat a negat că ar deține cele 200 de imobile în București.

Și tatăl lui Vlad Pascu are dosar penal și este cercetat sub control judiciar.

Bărbatul este acuzat de încălcarea legii privind regimul armelor și munițiilor. La perchezițiile de săptămâna trecută s-ar fi găsit în casa tatălui lui Vlad Pascu câteva elemente de muniție.

Mihai Pascu are probleme și cu polițiștii de la Rutieră. Este cercetat pentru vătamare corporală din culpă și părasirea locului accidentului, după ce ar fi încercat să lovească jurnaliştii cu scuterul.

Vlad Pascu, şoferul de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Ma1, potrivit tvr.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasa Miruno stai la racoare ca sa ti se aeriseasca mintea caci in libertate ai fost o piedica in calea justiziei si nu cred ca ti-au trecut apucaturile alea care te-au adus la racoare atat de repede.
5
0
Pierde piata de "praf" dacă sta în pușcărie!!!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510