REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Misiunile de weekend ale jandarmilor constănţeni

Misiunile de weekend ale jandarmilor constănţeni

Ana Maria LIPAN 13 octombrie 2023 | 00:00 896

În perioada 13 – 15 octombrie, jandarmii constănÅ£eni vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările cultural-artistice ÅŸi sportive care au loc în judeÈ›ul ConstanÅ£a în această perioadă.

Misiunile de weekend ale jandarmilor constanteni

Astfel, în acest weekend vom fi prezenÅ£i la următoarele manifestări desfăşurate în spaÅ£iul public:Festivalul de artă urbană „peWall 2.0” – eveniment cultural artistic derulat în mai multe locaÅ£ii din municipiul ConstanÅ£a, constând în evenimente de pictură murală ÅŸi video-proiecÅ£ii; Evenimentul cultural artistic „Zilele Toamnei”, derulat în Portul Turistic din municipiul Mangalia; „Ziua localităţii Băneasa”, eveniment cultural artistic derulat în  comuna constănÅ£eană Băneasa; partida de volei masculin C.S.M. ConstanÅ£a – C.S.U.  UV TimiÅŸoara, derulată în Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul ConstanÅ£a; partida de volei feminin C.S.M. ConstanÅ£a – C.S.M. CORONA BraÅŸov, derulată în Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul ConstanÅ£a; meciul de fotbal masculin dintre echipele C.S.  Axiopolis Cernavodă – L.P.S. Clinceni, meci derulat pe stadionul „Ideal” din Cernavodă; meciul de baschet feminin C.S.M. ConstanÅ£a – C.S.M. TârgoviÅŸte, meci derulat la Sala Sporturilor din municipiul ConstanÅ£a;  meciul de fotbal feminin F.C.V. Farul ConstanÅ£a – A.C.S. Târgu MureÅŸ 1989, meci derulat pe stadionul „Central” din cadrul Complexului Sportiv „Academia Gheorghe Hagi” din Ovidiu; meciul de rugby masculin din cadrul Diviziei NaÅ£ionale de Juniori C.S.M. ConstanÅ£a – C.N.A.V. Dinamo, meci derulat pe stadionul „Flacăra” din Năvodari;

"Jandarmii constănÅ£eni participă ÅŸi în acest weekend, alături de colegii poliÅ£iÅŸti, la acÅ£iunile derulate pentru prevenirea ÅŸi combaterea unor situaÈ›ii de risc È™i menÈ›inerea unui climat optim de ordine È™i siguranță publică. Le recomandăm tuturor participanÅ£ilor la evenimentele enumerate anterior să se comporte în conformitate cu normele legale ÅŸi cu regulile impuse de organizatori, să acorde o atenÅ£ie sporită copiilor ÅŸi să aibă grijă de bunurile personale. De asemenea, în cazul apariÅ£iei unor fapte de natură a tulbura ordinea ÅŸi liniÅŸtea publică, îi rugăm pe cetăţeni să semnaleze imediat aceste aspecte forÅ£elor de ordine prezente la faÅ£a locului sau la numărul unic de urgenÅ£e 112. Vă dorim tuturor un weekend plăcut ÅŸi fără incidente!", au transmis oamenii legii. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016