REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Misiunile de weekend ale jandarmilor constănţeni

Misiunile de weekend ale jandarmilor constănţeni

Ana Maria LIPAN 11 noiembrie 2023 | 00:00 1092

În perioada 10 – 12 noiembrie, jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică pentru evenimentele sportive, cultural artistice şi religioase  care au loc în județul Constanţa.

Misiunile de weekend ale jandarmilor constantenifoto cu rol ilustrativ

Astfel, vor fi prezenţi la următoarele manifestări desfăşurate în spaţiul public: Evenimentul cultural-artistic „Festivalul Pastramei”, desfăşurat în perioada 10.11-12.11.2023 în oraşul Cernavodă; Dezvelirea bustului personalităţii istorice Mustafa Kemal Ataturk, eveniment cultural organizat de Primăria municipiului Constanţa în Parcul Arheologic din municipiu, în prezenţa oficialităţilor locale; Ceremonia militară organizată de Comandamentul Flotei cu prilejul „Zilei Veteranilor”, eveniment organizat sâmbătă la mormintele eroilor din Teatrele de Operaţii şi Misiuni din Cimitirul Central din municipiul Constanţa; Partida de fotbal feminin dintre echipele F.C.V. Farul Constanţa – C.S. GLORIA 2018 Bistriţa Năsăud, meci derulat duminică, 12 noiembrie, pe stadionul „Central” din cadrul Complexului Sportiv „Academia Gheorghe Hagi” din Ovidiu; Meciul internaţional de baschet feminin, disputat în cadrul calificărilor la campionatul FIBA Womens Euro Baschet 2025, dintre echipele României şi Slovaciei, derulat duminică la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul Constanţa; 

De asemenea participă şi în acest weekend, alături de colegii poliţişti, la acţiunile derulate pentru prevenirea şi combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică. Le recomandăm tuturor participanţilor la evenimentele enumerate anterior să se comporte în conformitate cu normele legale şi cu regulile impuse de organizatori, să acorde o atenţie sporită copiilor şi să aibă grijă de bunurile personale.

"În cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică, îi rugăm pe cetăţeni să semnaleze imediat aceste aspecte forţelor de ordine prezente la faţa locului sau la numărul unic de urgenţe 112. Vă dorim tuturor un weekend plăcut şi fără incidente!", au transmis oamenii legii. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166