REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Miss Universe 2023 nu a făcut baie o lună înainte de participa la concurs

Miss Universe 2023 nu a făcut baie o lună înainte de participa la concurs

Valentina CAMARA 17 februarie 2023 | 00:00 637

R'Bonney Gabriel este cea care a fost desemnată Miss Universe 2023. După ce a câștigat concursul de frumusețe, tânăra, în vârstă de 28 de ani, a mărturisit că a fost nevoită să apeleze la niște trucuri mai puțin cunoscute, pentru a arăta impecabil în ziua concursului.

Miss Universe 2023 nu a facut baie o luna inainte de participa la concurs

R'Bonney Gabriel a reprezentat SUA la Miss Universe 2023 și a fost prima concurentă americano-filipineză.

Tânăra a impresionat juriul cu frumusețea ei, iar pentru a-și păstrat aspectul impecabil, R'Bonney Gabriel a apelat la trucuri mai puțin cunoscute.

R'Bonney Gabriel nu a făcut baie o lună, pentru a-și menține frumusețea

R'Bonney Gabriel nu s-a remarcat doar prin trăsăturile fizice, ci și prin vârstă. Tânăra are 28 de ani, fiind prima concurentă care a obținut titlul de cea mai frumoasă femeie.

În plus, R'Bonney Gabriel spunea atunci când a urcat pe scenă că încurajează femeile să treacă peste barierele sociale, chiar dacă au o vârstă, așa cum s-a întâmplat și în cazul ei.

După ce a câștigat concursul, tânăra a spus că nu a făcut baie o lună, pentru a-și menține frumusețea. În plus, în acest fel a putut să își mențină bronzul.

Tot după ce a obținut titulatura de cea mai frumoasă femeie din lume, R'Bonney Gabriel a povestit că înainte de a urca pe scenă, a folosit pentru mai multe zile autobronzant, astfel încât trăsăturile să îi fie evidențiate, atunci când se afla în lumina reflectoarelor.

Cu toate că a strălucit în acea zi, R'Bonney Gabriel a spus că nu a folosit prea multe produse pentru păr, de aceea, abia în ziua concursului a preferat să își definească buclele lejere cu puțin fixativ.

Pe lângă faptul că a obținut titlul de Miss Universe 2023, R'Bonney Gabriel este pasionată de modă, iar de 13 ani își dedică cea mai mare timpului ținutelor pe care le creează. Tot ea a fost cea care s-a ocupat de rochiile pe care le-a purtat în cadrul concursului.

În timpul discursului pe care l-a susținut, atunci când a urcat pe scenă, tânăra a spus că își dorește să ofere un exemplu și celorlalte femei care se tem să își urmeze visurile, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303