REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Miștouri între polițiști, în urma vizitei lui Bode în Portul Constanța! Video

Miștouri între polițiști, în urma vizitei lui Bode în Portul Constanța! Video

Replica API 11 februarie 2022 | 00:35 5889

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, s-a aflat miercuri, 9 februarie a.c., în Portul Constanța, pentru a participa la ceremonialul de intrare în flotă a cinci șalupe maritime de intervenţie de mare viteză, din dotarea Poliției de Frontieră Române, precum şi cel de înmânare al pavilionului navei. Comandanții celor cinci șalupe au luat în primire navele în serviciu și drapelul oferit de ministrul Bode. Așa cum prevede regulamentul serviciului la bordul navelor aparţinând MAI, comandanții au îngenuncheat în fața drapelului și l-au sărutat. Mândria celor cinci comandați de a prelua pavilionul a fost transformată, imediat, în umilință, comandanții fiind catalogați drept milogi, pentru că ”au îngenuncheat în fața lui Bode”.

Pe grupurile de Facebook ale polițiștilor circulă o fotografie în care un comandant de navă, ofițer de politie, săruta drapelul patriei lui, în genunchi! Unii au ales să prezinte tendențios acest moment solemn și sfânt, legându-l de un fals grosolan. Și anume, că a îngenuncheat în fața unui politician. De aici și până la umilințe aduse comandatului pavilionului a fost doar un singur pas. Comandant care, cu mândrie a preluat un pavilion și l-a dus la bordul navei pe care o va comanda în misiunile de salvare.

Polițistul a respectat regulile și Regulamentul serviciului la bordul navelor aparţinând MAI

Potrivit articolului 8, din Regulament serviciului la bordul navelor aparţinând Ministerului Administraţiei şi Internelor, după oficierea serviciului religios, persoana care înmânează pavilionul se deplasează în faţa formaţiei, dă citire dispoziţiei ministrului administraţiei şi internelor privind intrarea navei în serviciu şi acordarea pavilionului, preia pe ambele braţe pavilionul pliat şi dispune: "Comandantul navei, la mine!".

8. După prezentarea comandantului navei, persoana care înmânează pavilionul i se adresează cu formula: "Vă înmânez pavilionul (denumirea navei)..., care constituie drapelul navei!" Comandantul navei răspunde: "Servesc patria!", se apropie, se descoperă, îngenunchează cu piciorul drept şi sărută pavilionul, apoi se ridică, se acoperă şi îl preia pe ambele braţe.

Așadar, nimeni nu a umilit pe nimeni, și doar niște minți crețe ar putea să creadă altceva.

De altfel, de-a lungul timpului, și politicienii au fost surprinși în astfel de ipostaze. Cum ar fi Ana Birchall, în urmă cu câțiva ani, la un eveniment la Iași.

VIDEO:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ala i-a pupat mana lui Bode. E primul pas spre avansare...
0
0
Asta inseamna sa apara in sistem baietei fara pregatire militara, cu glezne goale si ciclu regulat dav as mwe de fetite cu cocosel
6
2
Mr. John, Ana Birchal a fost si filmata la ce facea cu gura, pe cand 06:50 nu, asa ca...NU PUNETI BOTUL PE TRICOLOR!
2
0
Knell only to God
1
3
Mititienii atata stiu sa faca si sa se acopere unul pe altul
6
3
De parca Levi nu o pupato
2
1
Au pupat-o?
3
1
Ana gura spurcata cred ca o ai tu cine stie ce a trecut pe acolo
6
6
comentatori retardati
13
12
Tot aia se cheama
3
3
A sarutat drapelul cu gura aia spurcata
12
12

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303