REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

MOARTE SUSPECTĂ? Un tânăr este CĂUTAT de anchetatori; la fața locului ar fi fost găsit sânge!

MOARTE SUSPECTĂ? Un tânăr este CĂUTAT de anchetatori; la fața locului ar fi fost găsit sânge!

Replica API 10 ianuarie 2020 | 02:20 427

Un tânăr ar fi murit în condiții suspecte, în cauză fiind efectuate cercetări. Se pare că pe 22 decembrie 2019 s-ar fi înecat în Dunăre, la Sulina, dar că înainte ar fi fost bătut întrucât la fața locului ar fi fost găsit sânge.

Însă, polițiștii din Tulcea susțin că nu există indicii din care să rezulte că, în cauză, a existat o altercație.

Militarii din cadrul ISU Delta Tulcea au fost solicitați de către Poliția Transporturi, la data de 9 ianuarie, pentru a căuta persoana dispărută. În datele de 23, 24 și 26.decembrie, au mai fost efectuate căutări, la solicitarea organelor de cercetare penală, fiind utilizate mai multe procedee specifice. ”Referitor la faptul că nu a fost folosit sonarul (sau că acesta a fost stricat) menționăm că în primele 2 zile a fost utilizată o ambarcațiune de tip IB5 (din aluminiu), care nu este dotată cu sonar, dar care permite căutarea prin dreptul malurilor, unde pot exista crengi, rădăcini, iar utilizarea sonarului nu ar fi fost oportună din pricina elementelor aflate în suspensie sub luciul apei. În cea de-a treia zi a fost utilizată o ambarcațiune tip RIB (cu chilă rigidă și borduri moi), dotată cu sonar, care a efectuat căutări în zonele de mijloc ale canalului, din locul indicat, până la farul nou, aproape de vărsarea Dunării în mare”, potrivit reprezentanților ISU Delta Tulcea.

Însă, polițiștii din Tulcea susțin că nu există indicii din care să rezulte că, în cauză, a existat o altercație. "La data de 23 decembrie 2019, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea au fost sesizati cu privire la dispariția unui tânăr de 26 de ani, în împrejurări necunoscute. Încă din momentul sesizării au fost efectuate verificări de catre polițiștii de la transporturi. Căutările în apele fluviului Dunărea au fost efectuate de catre reprezentanți ISU Tulcea. În cauză a fost dispusă măsura căutării la nivel național, datele persoanei fiind introduse in Aplicația specifică.Verificările efectuate până în prezent nu au condus la indicii din care să rezulte faptul că persoana dispărută ar fi fost implicată intr-o altercatie fizică cu alte persoane înainte de momentul dispariției. La momentul actual, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea continuă cercetarile privind dispariția”, au transmis oamenii legii.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510