REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Moartea afaceristului Gabriel Butucescu a născut un război monstru între asociați

Moartea afaceristului Gabriel Butucescu a născut un război monstru între asociați

Ana Maria LIPAN 27 aprilie 2023 | 00:00 4065

Asociații firmei SC Ave Tebia SRL sunt în război după moartea fondatorului Gabriel Butucescu. Asociatul majoritar, Navmar Shipping & Services SRL, și-a manifestat nemulțumirea după numirea în calitate de administrator provizoriu al societăţii a fratelui defunctului. Disputa a luat amploare, Navmar Shipping & Services SRL ajungând la mâna judecătorilor, meniți să soluționeze problema.

Moartea afaceristului Gabriel Butucescu a nascut un razboi monstru intre asociati


În societatea fondată de regretatul afacerist Gabriel Butucescu, care a fost implicat și în firma de construcţii SCIM SA, a început un adevărat război între acționari. Înainte să moară, Butucescu, administrator al SC Ave Tebia SRL, a cesionat o parte a capitalului social firmei Navmar Shipping & Services SRL, care a devenit astfel acționar majoritar cu 55%. Tensiunile au început să apară după decesul afaceristului, când fratele său, Cristian Butucescu, a fost numit, cu sprijinul fiicei lui Butucescu, administrator provizoriu al societăţii, până la dezbaterea succesiunii. La rândul ei, Navmar Shipping & Services SRL își dorea un alt administrator, numit de societate, însă, cum nu s-au înțeles, au ajuns în instanță. Navmar a solicitat anularea deciziei de numire a fratelui lui Butucescu, în funcția de administrator, înregistrată la Registrul Comerțului. Instanța a respins însă plângerea ca nefondată, în martie a.c.

Ave Tebia, probleme încă din 2022

Moartea afaceristului Gabriel Butucescu a nascut un razboi monstru intre asociati

imobilul scos la vânzare

După ce, în trecut, s-a ales cu sechestru pe un imobil, constând în apartamente de vacanță, situat pe un teren din dosarul Retrocedărilor, AVE Tabia, executorii judecătorești  a scos la vânzare, prin licitație publică, imobilului deținut de societate, situat pe strada Pescarilor nr. 16C-16D, parter compus din: spațiu comercial, în suprafață utilă de 115,84 m.p., precum și dreptul de coproprietate forțată și perpetuă asupra tuturor părților din imobil care prin natura și destinația lor sunt în folosință comună a tuturor proprietarilor blocului, precum și suprafața indiviza de 25,40 m.p. din terenul aferent imobilului.

Revenind la Navmar Shipping & Services SRL, firma este controlată de Marius Bărbulescu și Petrea Ghiulnaz.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Onorata redacție, angajați-mă pe mine, voi scrie numai articole îmbătătoare despre Navmar și Barbulescu, accept salariul minim, chiar și la n***u…
0
0
Ana Maria, jos palaria, dar iti sterg si datoria, daca-mi gadili jucaria
4
0
Tovararasi nepotul meu e sarac si cinstit, sunt academician, stiu ce zic Târgoviștea unde e Târgoviștea ? Nepotu te astept la o vizita
3
0
Nu e adevarat, Donald Trump nu l-a violat pe Barbulescu va zic eu ca stiu totul
4
0
Sefu e actionaru la toate are cinzecisicinci la suta si din replicaonline e actionar majoritar si la marea neagra
5
2
Barbulescule m-ai bagat in mormant
7
3
Ciocu mic toata lumea
9
1
Rezolv imediat, spuneti ce doriți numai
5
0
Sefu, sefu, uite ce zic astia de tine
8
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166