REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Mobilizare de forțe în Parcul de la Far pentru Zilele Constanței. Video 

Mobilizare de forțe în Parcul de la Far pentru Zilele Constanței. Video 

Victor ROTARU 17 mai 2023 | 00:00 2086

Anul acesta, Zilele Constanței vor fi sărbătorite în perioada 18-21 mai printr-un maraton de evenimente, de la expoziții și competiții sportive, până la concertele ce vor avea loc în Piața Ovidiu și în Parcul de la Far, ce va fi proaspăt inaugurat. Pentru ca totul să se desfășoare conform programului, marți, 16 mai a.c., în Parcul de la Far erau peste 30 de angajați de la Confort Urban care făceau ultimele modificări pentru o petrecere de pomină organizată de municipalitate pentru constănțeni. 

Mobilizare de forte in Parcul de la Far pentru Zilele Constantei. Video Parcul de la Far

Reabilitarea parcului de la Far a început în luna noiembrie a anului 2022, lucrările ar fi trebuit să fie terminate la începutul lui februarie, însă din cauza mai multor motive, termenul s-a prelungit până la sfârșitul lunii aprilie. 

Mobilizare de forte in Parcul de la Far pentru Zilele Constantei. Video Parcul de la Far

Odată cu apropierea sărbătorii de Zilele Constanței, primăria a mobilizat mai mulți angajați de la Confort Urban să facă ultimele pregătiri. 

Mobilizare de forte in Parcul de la Far pentru Zilele Constantei. Video Parcul de la Far

Astfel, marți, 16 mai, peste 30 de angajați de la Confort Urban erau pe baricade, fie toaletând copacii, nivelând pământul din zonele verzi, sau instalând irigații, asta pentru ca totul să fie gata atunci când artiști de renume vor urca pe scena care va fi instalată în parc. 

Mobilizare de forte in Parcul de la Far pentru Zilele Constantei. Video Parcul de la Far

Evenimentele de Zilele Constanței vor începe de joi, 18 mai, iar în Parcul de la Far distracția este programată pentru sâmbătă, 20 mai, atunci când pe scenă vor urca Taraful Rutenilor & Carmen Chindriș, Mahala Rai Banda, iar duminică, pe 21, vor susține concerte artiști precum Corina Chiriac, Monica Anghel, Nelu Vlad și Azur.  

Mobilizare de forte in Parcul de la Far pentru Zilele Constantei. Video Evenimentele de Zilele Constanței 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mergem sigur ca da, dar il asteptam si pe dl primar, sa se distreze cu noi printre gropi, pamant si cabluri. cred ca i-ar placea!!
1
0
De ce la Constanta mereu canta multi tzigani? O fi Ionut Rusu tzigan?! Sau vrea cineva sa ne faca de ras? Sau astia dau ciubuc mai mare?
3
0
Replica de ce nu specificați ca au fost tăiați copaci din fata sediului Dvs . A ramas parcela goală de Pământ. Acum cine o sa mai faca umbra . Păcat ..totul bun se distruge in acest oras
5
1
Oameni buni ! Ce pretenții aveți de la Chițac care este condus și ghidat de o armată de hoți, incompetenți, corupți, semianalfabeți toți angajați de mazăre pe principiul slugărniciei ? Hai că începe să se vadă luminița de la capătul tunelului : am citit că Brăiloiu scoate iarăși și vrea să fie primare, susținut de tatăl hoților Felix Stroe ! Să vedeți atunci cum se pun alte borduri și ce mai lapte și miere o să curgă pe conductele raja. Vai de capul și de zilele noastre !
7
0
Chitac de ce nu organizezi in parcul de la casa de cultura? E mare, e frumos, trotuare de pamant , trama stradala ideala decopertata dupa standarde de lumea a IV a, locuri de parcare nelimitate executate de administratia ta. Sau autocarele pot parca in vecinatatea punctului termic 150, unde de vreo 3 luni sunt sapate santuri pentru conducte la care nu lucreaza nineni, lucrari ce au loc in parcari de resedinta unde oamenii au platit taxa de parcare si nu pot benficia de ele. Ordinarule Chitac, zilele Constantei vor fi sarbatorite atunci cand tu vei disparea din peisaj.
13
0
se pot organiza sarbatorile si pe lapusneanu: au ras asfaltul de o saptamina(trocadero), nu au pus nimic in loc, circulatia masinilor este infernala(denivelari si gropi), copacii sint tunsi de schizofrenici(dupa cum arata), florile, gazonul lipsesc. ce mai, statuia primarului, lipseste! ma intreb, ce necalificat ar propune pnl, ca primar, la viitoarele alegeri!
6
0
Parcul de la far cu pomi plantați în comunism Mergeti să vedeți parcuri la Brașov Vilcea Craiova aici ce au făcut comuniștii nici măcar nu ați întreținut La parcul de cyty te ia pe sus ori cu bicicleta trotineta role nefiind în stare să amenajeze un drum în zona parcului ptr acestia Acolo se putea face pe drumul trenulețului un tur cu biciclete amenajat și asfaltat
7
0
Hira isi spala păcatele dar are cam multe
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016