REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Mobilizare de forțe pentru salvarea Alexandrei Ghețea

Mobilizare de forțe pentru salvarea Alexandrei Ghețea

Valentina CAMARA 17 decembrie 2022 | 00:00 3065

Mobilizare de forțe pentru salvarea Alexandrei Ghețea, jurnalista de la Antena 3 de Constanța, care mai bine de o lună se află la Spitalul Județean, internată în urma unui accident rutier grav. Colegii din presă, și nu numai, s-au mobilizat astfel că la Centrul de Transfuzii Constanța s-au adunat destul de mulți donatori. Deși starea ei în prezent este stabilă, spre îmbunătățire, aceasta încă are nevoie de sânge.

Alexandra Ghețea

Colegii din presă, jandarmii si nu numai, s-au mobilizat pentru donarea de sânge la Centrul de Transfuzii din Constanța pentru Alexandra Ghețea, corespondenta Antena 3 CNN.

Sunt momente de cumpănă pentru Alexandra Ghețea, care trece prin clipe cumplite în pragul Sărbătorilor, aceasta având nevoie în continuare de sânge. Nu numai colegii din presă s-au mobilizat pentru a o ajuta pe jurnalistă, dar și jandarmii s-au prezentat la Centrul de Transfuzii pentru a dona sânge.

Inspectoratul de jandarmi ai județului Constanța, au donat pentru Alexandra

Suntem alături de tine, Alexandra! Jandarmii constănţeni au donat vineri, 16 decembrie, sânge, în urma unui apel umanitar apărut joi, 15 decembrie în mass-media, pentru jurnalista Alexandra Gheţea. Aceasta a suferit un accident şi a ajuns în situaţia de a avea nevoie urgentă de sânge. În urma unei campanii umanitare realizate ad hoc, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa s-au prezentat astăzi la Centrul Regional de Transfuzii Constanţa unde au donat pentru Alexandra Gheţea.”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de jandarmi ai județului Constanța.

Joi, 15 decembrie, atât prietenii cât și colegii au făcut apel la toți cei care o iubesc pe Alexandra, pentru donarea de sânge.

„Suntem convinși că mulți dintre voi o apreciați pe Alexandra! Știți că este un om minunat, știți că a ajutat de-a lungul anilor mulți oameni și mereu a pus suflet în reportajele pe care le-a realizat. Acum are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor! Puteți dona sânge la orice Centru de Transfuzii din țară, nu contează ce grupă de sânge aveți. Alexandra are grupa A2 rh pozitiv, dar repetăm, puteți dona indiferent de grupa de sânge pe care o aveți.

Rugămintea este să specificați că sângele este pentru Alexandra Ghețea, internată la Spitalul Județean Constanța. Vă mulțumim mult! Dumnezeu să vă întoarcă înzecit binele pe care-l faceți!”, au transmis prietenii Alexandrei.

Reamintim că, în urmă cu o lună de zile, Alexandra Ghețea a fost implicată într-un accident rutier foarte grav.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamne ajuta sa se facă bine! Un om minunat!
0
0
Of, dacă am fi tot timpul așa de omenosi și am face tot mai des gesturi frumoase, că și acesta, poate și viața noastră se va mai îndulci, respect pentru toți donatorii, oameni cu suflet mare,. Dumnezeu fie cu tine Alexandra și să te întorci sănătoasă în sânul familiei
8
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436