REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
20.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Mohammad Murad, despre secretele unui antreprenor de succes! Video

Mohammad Murad, despre secretele unui antreprenor de succes! Video

Replica API 29 mai 2022 | 17:48 4027

Stațiunea Neptun a fost luată cu asalt de tineri care visează să devină în viitorul apropiat antreprenori de succes. În cadrul complexului Phoenicia Blue View din Olimp a avut loc, în weekendul 27-29 mai a.c., un curs de perfecționare pentru micii antreprenori, organizat de Mohammad Murad, proprietarul celui mai mare lanț hotelier din România. La manifestare au fost prezente peste 400 de mici societăți și alți peste 200 de viitori antreprenori, toate cheltuielile de masă și cazare fiind susținute chiar de omul de afaceri libanez, Mohammad Murad. Evenimenul a fost prezentat chiar de actorul Andrei Duban.

Cursul de perfecționare s-a desfășurat în cadrul complexului Phoenicia Blue View din Olimp, complex care reunește unele dintre cele mai frumoase hoteluri de pe litoralul Mării Negre: Panoramic, Belvedere, Amfiteatru, întâlnirea fiind găzduită de sala de conferință a ultimului hotel, în weekendul 27-29 mai a.c.. Prezenți la eveniment au fost și Mohammad Murad, Dragoș Răducan, președintele Patronatelor din Turismul Românesc, președintele PER, Dănuț Pop, cât și primvicepreședintelui PER, Cristian Cosmin, dar și mulți alți oameni importanți.

Murad: „Când am luat decizia să devin om de afaceri, orice sprijin mic pentru mine a fost de ajutor“

Primul invitat pe scenă a fost chiar omul de afaceri libanez, Mohammad Murad, care le-a precizat micilor antreprenori că orice sprijin la început este un ajutor în viitor. „Când am luat decizia să devin om de afaceri, orice sprijin mic pentru mine a fost de ajutor. De asemenea, am profitat la maxim de fiecare sfat. Experienta bate orice logica și gândire și chiar soft din lume, de aceea am început sa fac programe de perfecționare pentru a da o mana de ajutor“, a declarat Murad.

Dănuț Pop

„Mă bucur să mă aflu aici, țin să-i mulțumesc domnului Murad. Câteodată stau și ma întreb ce mai fac în tara asta unde mediul de afaceri nu este respectat. Însă eu încă cred ca se poate face un viitor mai bun pentru toată lumea. Eu am lucrat doar în mediul oricât, nu cu statul. Încercăm sa salvam mediul de afaceri“ , a declarat președintele PER, Dănuț Pop.

Dragoș Răducan

Dragoș Răducan: Sunt om de afaceri și rămân om de afaceri!

Dragos Răducan, președintele Patronatelor din Turismul Romanesc, le-a împărtășit celor prezenți câte puțin din experiența sa de-a lungul vieții.„Și eu sunt om de afaceri, rămân om de afaceri dar am simțit nevoia sa împărtășesc din experienta mea. Am început în 1990 cu o agenție de turist și am tăiat fiecare clipa de la începutul capitalismului pana la capitalismul de astăzi care este o forma de trecere către o forma de capitalism adevărat. Oamenii care se aseamănă se adună și de aceea ma aflu aici. Sper ca celora care se afla în sala vom reuși sa le oferim cele mai bune sfaturi“, a precizat Dragoș Răducan, președintele Patronatelor din Turismul Romanesc.

Acțiunea se desfășoară în două sesiuni, în perioadele 27-29 Mai și 3-5 Iunie, la manifestare fiind așteptați reprezentanții a peste 400 de mici societăți și alți peste 200 de viitori antreprenori, toate cheltuielile de cazare și masă fiind susținute de Phoenicia Hotels.

Cursul de perfecționare se desfășoară în 2 sesiuni

Acțiunea se desfășoară în două sesiuni, în perioadele 27-29 Mai și 3-5 Iunie, la manifestare fiind așteptați reprezentanții a peste 400 de mici societăți și alți peste 200 de viitori antreprenori, toate cheltuielile de cazare și masă fiind susținute de Phoenicia Hotels. Cele două evenimente se desfășoară în cadrul complexului Phoenicia Blue View din Olimp, complex care reunește unele dintre cele mai frumoase hoteluri de pe litoralul Mării Negre: Panoramic, Belvedere, Amfiteatru, întâlnirea fiind găzduită de sala de conferință a ultimului hotel.

Un punct important al celor două sesiuni de comunicare este și cel legat de posibilitatea de colaborare atât între cei prezenți la eveniment, cât și între aceștia și lanțul hotelier Phoenicia, care își arată deschiderea în a achiziționa cu prioritate produse și servicii de la companiile românești. Pentru a ușura comunicarea dintre aceștia și alți viitori participanți la acțiunile inițiate de Mohammad Murad, acesta a inițiat un club, unde membrii pot interacționa și beneficia de facilități oferite atât de lanțul hotelier cât și de alți membri.

.

A.V., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai figuri de oameni seriosi nu au, in frunte cu acest domn, Murad, care se crede salvatorul Romaniei insa, de fapt, el a ciordit la greu, cu complicitatea autoritatilor romane! Hai, nu este nimeni sa se sesizeze?
0
0
contracte cu statul si orice implica furaciuni de la stat
2
0
ba harapule,de ce p motii ai inchis libera trecere intre sept.aprilie la belvedere,etc?o sa vina ula sa consume la tine,mai ales la preturile alea infecte.
0
0
Bravo,foarte bine!
0
1
Ce oieri ,ei sunt prea experimentati sa participe la adunarea dlui Murat
0
0
Bravo. Macar de ar arata toate afacerile romanesti ca cele pastorite de Moha. Respect
0
0
adunatura evazionistilor.
1
0
A facut o sedinta de partid sub umbrela unei intalniri a oamenilor de afaceri. Unde isi promoveaza defapt si de drept partidul si agenda electorala. Replica alt articol de 2 lei.bine voi probabil ati ciupit mai mult dar nah a**a e altceva. Nu va e ma rusine sa promovati asa ceva ? Astia s oameni de afaceri?astia s japcangii la drumu mare care au un singur scop. MAXIMIZAREA PROFITULUI fara scrupule si resentimente
0
0
Cica vin 400 dar ei sunt 30 de amarati. Mascarada politica pentru PER.
1
0
batuta' oierilor
0
0
Marca Murad, cum sa faci evaziune la greu si prostitutie organizata! La astea ar merge si un praf. Oare de ce organele statului Il tolereaza pe acest personaj?
0
0
curs de perfectionare "cum sa furam turistii" s-au adunat cipanii sa invete de la arab .oricum litoralul romanesc escump si mizerabil
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768