REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
12.5° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Mohammad Murad, în dubii. Nu știe ce să aleagă: Consiliul Județean sau Consiliul Local Mangalia!

Mohammad Murad, în dubii. Nu știe ce să aleagă: Consiliul Județean sau Consiliul Local Mangalia!

Georgiana BOGLEA, Emilia BABU 14 iunie 2024 | 00:00 5490

Candidații care au participat la alegerile locale sau județene, dar care nu au câștigat, după caz, funcția de primar al unei localități sau de președinte al Consiliului Județean, au intrat automat pe lista de consilieri, dacă au procentul de voturi potrivit. În această situație se află și Mohammad Murad, candidatul AUR la alegerile din 2024 pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. Acesta a fost cap de listă atât la consilieri locali Mangalia, din partea AUR, cât și pe lista de consilieri județeni. Așadar, Murad are două opțiuni: CL Mangalia și Consiliul Județean Constanța. Deși nu s-a decis, tinde mai mult spre Mangalia.

Mohammad Murad, in dubii. Nu stie ce sa aleaga: Consiliul Judetean sau Consiliul Local Mangalia!

Murad: Nu am luat o decizie finală

Mohammad Murad a obținut 14,72 % la alegerile din 9 iunie, pentru președinția CJ, clasându-se pe poziția a treia, după Cătălin Grasa. Încă nu s-a decis dacă va merge în Consiliul Județean Constanța sau în Consiliul Local Mangalia. Se mai gândește, însă balanța înclină mai mult spre CL Mangalia. „Nu am luat o decizie finală pentru că sâmbătă avem un congres și vreau să văd ce se va întâmpla la prezidențiale. Să vedem cum se așează lucrurile. Am început să fim contactați de partidele PSD și PNL, unde au probleme în consiliu. I-au contactat pe colegii mei, le-am zis că avem deschidere la orice proiect care poate dezvolta județul și orașul respectiv. Sunt alături de ei și nu vreau să fac parte din cei care păzesc șmecheria. Eu vreau să fac parte din cei care dezvoltă orașul. Acceptăm orice colaborare care face bine orașului. Sunt probleme majore la numărul de consilieri la Consiliul Județean. Din câte văd eu, nu prea există înțelegere PSD-PNL în Consiliul Județean și PSD s-ar putea să blocheze Consiliul Județean, noi suntem cei care decidem: blocăm sau mergem înainte. Mâine plec la București, am discuție și cu președintele, vedem încotro o luăm, dacă avem planuri comune în viitor, pentru că, așa cum știu eu și sunt informat, cu siguranță vom intra la guvernare, dar să vedem cu cine“, a declarat Mohammad Murad.

Inima lui Murad rămâne la Mangalia: Șansele să rămân la Consiliul Județean sunt de 40% și 60% să rămân la Consiliul Local Mangalia

Totuși, gândul lui Mohammad Murad se duce în primul rând către Mangalia, unde și-ar dori mai mult să îi ajute pe mangalioți.

Șansele să rămân la Consiliul Județean sunt de 40% și 60% să rămân la Consiliul Local Mangalia. Eu nu vreau să pun stop luptei cu Cristian Radu. Sunt probabil unul dintre sutele de oameni de afaceri care se chinuie în Mangalia. Nu vreau să lupt pentru mine, ca să bat eu palma. Cred că dacă rămân în Consiliul Local voi putea ajuta mangalioții și oamenii de afaceri din municipiu. PSD-ul a dat semnale că nu e de acord să bată palma cu Cristi Radu și USR, înseamnă că noi am avea majoritatea în Consiliul Local. În Consiliul Local Mangalia avem 4 consilieri, PSD are 5 și USR are 2. La Consiliul Județean Constanța avem 6 sau 7 consilieri, iar singurii cu care s-ar putea să facem majoritate simplă suntem noi sau PSD. USR nu face majoritate simplă. Avem aceeași problemă peste tot, și la Hârșova și la Costinești. În foarte multe locuri avem aceeași problemă în care e nevoie de noi“, a spus Murad.

Mohammad Murad: Nici la București candidatul AUR nu a obținut atâtea voturi ca mine

De asemenea, acesta a precizat că lupta nu se oprește la aceste alegeri, aceasta va continua cu alegerile prezidențiale și parlamentare. Totodată, Murad a ținut să precizeze că dacă nu obține procentul de voturi dorit își va da demisia.

Bătălia noastră continuă. Avem acum prezidențialele și cu siguranță, sâmbătă, George Simion o să lanseze candidatura la prezidențiale. După care avem parlamentare. La parlamentare, ținta mea e 23% pe județ și dacă nu obțin, îmi dau demisia. Ținta mea e 23-27% și dacă nu iau, mă dau la o parte. Votul pe persoană la nivel național au fost pentru mine. Cele mai multe ștampile s-au pus Mohammad Murad în tot partidul. Cel care a fost votat cu un număr atât de mare, aproape 47.000 de votanți, pe țară, nici la București candidatul AUR nu a obținut atâtea voturi. Pe scor a fost o chestie care mi se pare naturală. Candidații AUR nu au avut timp să se lipească de scorul partidului pentru că partidul a întârziat desemnarea candidaților. Din păcate, am câștigat un procent de la partid și am pierdut alt procent major de la persoană. Pentru că atunci când am intrat în AUR am fost foarte criticat că nu e în regulă“, a zis Mohammad Murad.

Murad: Suntem a treia forță pe județ. Contăm peste tot

Mohammad Murad a ținut să precizeze faptul că partidul AUR reprezintă a treia forță pe județ și sunt singura variantă pentru partidele PNL și PSD, dacă nu vor face alianță.

Cu toate astea, am arătat că suntem o forță. Suntem a treia forță pe județ. Contăm peste tot. Dacă PSD-PNL nu bate palma la Prezidențiale, singura variantă pentru ambii este AUR. Iar noi nu vom face absolut nimic, decât să fie un lucru binevenit pentru județ. Și iarăși vă garantez că orașul Negru Vodă nu o să fie doar un oraș de intrare în România din partea sudului, va fi orașul de intrare în România privind dezvoltare, prosperitate și un model de a conduce din punct de vedere administrativ. Asta vă garantez. De acolo vine curentul. Din Sud vor să ajungă în județul Arad“, a declarat Mohammad Murad.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa băgați n***u Vodă în faliment.....
1
0
Parca zicea ca isi da demisia daca nu castiga! Acum, ce face, o da in sentimentalism?
2
0
Nu este bun pentru Mangalia,unde sunt apreciati nu cei cu suflet bun si cu experienta in afaceri cinstite,ci aceia mai din topor,mai melteni si sa fie usor de controlat de catre mafiile de rahat locale. Categoric,Mangalia nu vrea sa creasca decat in ce e nasol,ca asa a fost mereu.
4
5
sa mearga in iran irak siria de exemplu. much better
14
2
DUTE LA TINE AN DESERT,BAI BEDUINULE.TOTI EXCROOCII,VIN AN ROMANIA SA MANANCE O PAINE ALBA.ASTA STIIND CA ANALFAABETII DE ALEGATORI ROMANI ,VA BAGA PREA MULT AN SEAMA.SUNTEM UN POPOR DE MANELISTI ANALFAABETI.PACAT ,AM AJUNS SA REGRETAM COMUNISMUL.
22
5
avionul!
16
0
Un ESCROC acest M***d … adus de alt escroc Zamfir Iorgus
28
2
Vrăjeală ieftină de arabițoi escroc și pervers!
36
4
Ce nu ti ui o bomba si intri in ce condoliu vrei tu si mangalia si ct si te detonezi ? Nu ne intereseaza unde.
31
5
Sa stii ca nu ai dat banii degeaba a iesit ceva... Dar tot nu cred ca o sa-i scoti inapoi
36
7

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515