REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Mohammad Murad nu va mai candida la următoarele alegeri, dacă va pierde anul acesta! Video

Mohammad Murad nu va mai candida la următoarele alegeri, dacă va pierde anul acesta! Video

Andreea VLAICU, Emilia BABU 4 iunie 2024 | 00:00 6897

Mohammad Murad, candidatul AUR la preÈ™edinÈ›ia Consiliului JudeÈ›ean ConstanÈ›a, s-a aflat luni, 3 iunie a.c., în studioul Replica de ConstanÈ›a unde a acordat un interviu, în cadrul căruia a vorbit despre sondaje, prietenia dintre el È™i George Simion, dar È™i despre cum va resuscita turismul din judeÈ›.

Mohammad Murad nu va mai candida la urmatoarele alegeri, daca va pierde anul acesta! Video

În debutul interviului, Mohammad a vorbit despre ultimele zile înainte de alegeri, dar È™i despre manipulările din spaÈ›iul public. „Am văzut că se joacă un pic mai dur È™i există foarte multe manipulări, în special pe zona de sondaje. Realitatea este cu totul alta. Ne dau pe noi că nu avem nicio È™ansă. În realitate, AUR se află lângă PSD. Eu, ca persoană, depășesc scorul partidului. De asemenea, È™i Ovidiu CupÈ™a are un procent, două peste partid”, a spus Murad.

Murad: La preÈ™edinÈ›ia Consiliului JudeÈ›ean se „bat“ 3 candidaÈ›i

Referitor la candidaÈ›ii pentru preÈ™edinÈ›ia la Consiliul JudeÈ›ean, Murad a spus că, în opinia lui, È™anse au doar 3 candidaÈ›i, printre care se află È™i el. „La preÈ™edinÈ›ia Consiliul JudeÈ›ean sunt 3 variante mari È™i clare. E vorba despre Florin Mitroi, care are un procent în scădere, în fiecare zi, domnul Grasa, al cărui procent creÈ™te în fiecare zi È™i eu, care am o mica creÈ™tere de o săptămână încoace. Cam acestea sunt persoanele care au È™anse, după opinia mea È™i informaÈ›iile primite de la BucureÈ™ti. Partidul a făcut un sondaj la nivel naÈ›ional, la care s-a lucrat 4, 5 zile”, a relatat candidatul AUR.

Mohammad Murad nu dă experienÈ›a sa pe experienÈ›a în administraÈ›ie al contracandidaÈ›ilor săi

Cât despre contracandidaÈ›ii săi, Murad spune că e atacat pe motiv că nu are experiență în administraÈ›ie, însă acesta are cu totul altă părere. „Toată lumea mă acuză că nu am experiență în administraÈ›ie. ToÈ›i contracandidaÈ›ii mei vorbesc despre asta. Eu am zis tot timpul că nu aÈ™ vrea să fac schimb între administraÈ›ia pe care o fac ei sau experienÈ›a lor cu experienÈ›a pe care o am eu. Eu întotdeauna o să am plus valoare È™i È™tiu să mă modelez în orice situaÈ›ie. Ei sunt niÈ™te oameni care sunt foarte preocupaÈ›i de partea formală: costumul, cravata, se aÈ™ază la masă, seara fac un È™priÈ›. ConstanÈ›a nu poate continua aÈ™a”, a zis Mohammad Murad.

Video 1:

Murad: Dacă voi câÈ™tiga, va fi o foarte mare problemă pentru România

Întrebat despre cum va fi Mohammad Murad ca preÈ™edinte al Consiliului JudeÈ›ean, dacă va câÈ™tiga alegerile, candidatul AUR a avut un răspuns interesant. „Eu, dacă câÈ™tig alegerile, va fi o mare problemă pentru România. O să fie o problemă mai ales pentru partidele politice. AÈ™a cum am arătat în turism că pot să schimb această imagine creată, acum vin pe zona politică. Nimeni nu o să mai poată să facă politică aÈ™a cum au făcut până acum. Voi fi o persoană foarte tranÈ™antă È™i transparentă”. 

Mohammad Murad nu va mai candida la urmatoarele alegeri, daca va pierde anul acesta! VideoMohammad Murad

Mohammad Murad, surprins de copiii din Ghindărești

„Am fost la GhindăreÈ™ti. Eu nu am văzut în viaÈ›a mea, avem È™i noi în Liban peisaje frumoase, dar nu am văzut aÈ™a ceva atât de frumos. Ce m-a È™ocat a fost faptul că erau 8 copii la vârsta de 12, 15 ani È™i stăteau pe o piatră înaltă de 13 metri. Am intrat în discuÈ›ie cu ei. Atât de frumos vorbeau! Atât de bine puneau problema È™i spuneau că visul lor era să nu plece din È›ară. Avem pentru cine să luptăm È™i pentru cine să schimbăm lucrurile în bine”, a relatat Mohammad Murad despre vizita sa în satul GhindăreÈ™ti.

Murad se înÈ›elege din priviri cu George Simion

Referitor la preÈ™edintele partidului, George Simion, Mohammad Murad a spus numai cuvinte de laudă. „Domnul Simion este foarte calculat, atent. DoreÈ™te să vadă cât mai mulÈ›i copii fericiÈ›i, să dea È™anse egale tuturor. Noi doi, fiind zodia Fecioară, ne înÈ›elegem din priviri. Simion este un om care, în opinia mea, onorează cu foarte multă atenÈ›ie toate obligaÈ›iile față de È›ara sa È™i este la datorie pentru oameni”, a relatat acesta.

Video 2:

Planul lui Murad de a resuscita turismul 

Murad a venit cu un plan clar pentru a resuscita turismul din judeÈ›. „Există o singură È™ansă pentru ConstanÈ›a. Dacă cei care ajung acolo nu cunosc turismul È™i ce-i de făcut în turism, să nu credeÈ›i că lucrurile se vor schimba. De ce? Pentru că plecăm de la alte activități economice care sunt în ConstanÈ›a. Toate sunt legate de turism, nu invers. Dacă în ConstanÈ›a sunt un număr de farmacii, iar numărul de turiÈ™ti se dublează, o să fie dublă vânzare. Există un număr de antreprenori, care fac legumicultură. Dacă avem consum mai mare, o să vândă produse mai bine, mai repede È™i cu preÈ› mai bun. Turismul este locul unde se descarcă totul. Din toÈ›i candidaÈ›ii, inclusiv Ovidiu CupÈ™a, niciunul nu cunoaÈ™te ce-i de făcut în turism.”

Dacă va pierde alegerile, nu va mai candida la alegerile următoare

„ConstanÈ›a are nevoie de un expert. Vă garantez că nu voi mai candida niciodată. Nu de supărare. Eu am în vedere faptul că acum sunt la limită. Peste 4 ani mă predau cu totul. Asta este ultima candidatură la administraÈ›ia locală. Soarta m-a adus aici pentru că sunt oameni care cred că în viață nu există nimic întâmplător”, a spus candidatul AUR la preÈ™edinÈ›ia Consiliului JudeÈ›ean. 

Interviul integral îl puteÈ›i urmări în materialul VIDEO de mai jos:

 

Comandat de partidul AUR - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator 21240330

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510