REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Sâm., 31 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6838
21.4° Constanța Sâmbătă, 31 August 2024 Anul XX Nr. 6838
 

Mohammad Murad propus ca ministru al Turismului, de George Simion! Video

Mohammad Murad propus ca ministru al Turismului, de George Simion! Video

Virgil STOIAN, Mariana MURAT, Emilia BABU 30 august 2024 | 14:11 2005

Partidul AUR a organizat vineri, 20 august, o conferință de presă pentru ”Prezentarea programului de guvernare pentru turism”. Evenimentul a avut loc în sala de conferință din cadrul COMPLEXULUI PHOENICIA BLUE VIEW - HOTEL AMFITEATRU, din Olimp. La conferință au participat George Simion, președintele AUR, Marius Lulea, prim vicepreședinte AUR și Mohammad Murad.

Mohammad Murad propus ca ministru al Turismului, de George Simion! VideoMohammad Murad, George Simion, Dragoș Răducan

România are venituri din turism foarte mici în comparație cu Polonia, Grecia sau Spania. Se declară că avem 14 miilioane de  turiști dar este un fals. Trebuie să ai un plan organizat și ne referim la turiști care stau între 7 și 10 zile. Românii pleacă în afara tării din mai multe motive, ei nu vor să își petreacă concediile aici în România. În stațiuni s-a construit haotic. Noi trebuie să înțelegem problemele pe care le avem ca să le putem soluționa. Nu avem hoteluri. Sunt puține hoteluri doar în orașele mari și aici nu s-a investit deloc. Cum poate Murad să investească în România. Murad dacă supără pe cineva politic se va opri finanțarea. Înainte de 89 s-a investit mult în turism.  După 89 a fost abandonată adică furată. Hotelurile au fost cedate oamenilor din sistem. În Olimp până nu a venit Murad să facă investiție totul era părăsit. Totul se prăbușea.” a declarat Marius Lulea, prim vicepreședintele AUR.

Mohammad Murad propus ca ministru al Turismului, de George Simion! VideoMarius Lulea

Video 1:

Îl felicit pe Murad că din bube și noroi a reușit să scoată acest complex Amfiteatru Panoramic care a fost lăsat de izbeliște. Vrem prin planul Simion ca România să fie țara turismului. 98% din firmele de turism au capital românesc. Românii au plecat 3 milioane în străinătate, din care 1 milion numai în Turcia. 1 din 7 rom muncesc în HORECA.  Antreprenorii buni români excelează prin creativitate și vor realiza performanță pentru ei și pentru România dacă sunt lăsați în pace. Planul Simion prevede chestiuni care țin de infrastructură. Majoritatea turiștilor vin pe cale rutieră de aceea toate lucrările trebuie finalizate. Trebuie făcut în plus sau alte căi de ajuns la destinație. Aeroportul Tuzla trebuie dezvoltat, trebuie dezvoltate porturile la Dunăre. Delta trebuie să fie mai accesibilă, nu stai o zi până poți ajunge. Vrem să trecem de la vorbe la fapte. Programul vizează recuperarea copiilor români care se nasc în străinătate. Fiecare copil trebuie să vadă cu ochii lui și să cunoască și să vadă istoria neamului. Antreprenorii sunt sufocați de controale,  începând de la DNA care vinde la tarabă
 Nu este justificat să îți umpli bugetul așa. Nu vom genera dezvoltare în modul acesta. Antreprenorul român este expus la o supraimpozitare, la controale excesive, ajunge să își închidă firma sau să lucreze la negru. Propunerea noastră ca om care să preia frâiele turismului românesc Vrem să fie Murad.
” a transmis George Simion.

Mohammad Murad propus ca ministru al Turismului, de George Simion! VideoGeorge Simion

Video 2:

Video 3

Video 4:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ESCU si GEANINA : mai duceti-va dracului!
0
2
Un roman din tata in fiu, un dac liber.
7
0
de c***t. Cenzurati ce nu va convine
9
1
Oare cat de p***t potzi sa fii pentru ca ii crezi pe haurishti ashtia care au nishte texte in ei de te apuca rasul,cica daca vor fi aleshi ei vor face si drege,cu ce sa facetzi mai aerienilor ca Romania este datoare vanduta,sau scoatetzi voi Romania din Uniunea Europeana si NATO dupa care mergetzi la Putin si va da ala bani,ce sa va dea ala mai saracilor ca rushi normali stau ca intro inchisoare in tzara aia,sunt pazitzi rushi sa nu iasa din tzara lor mai ceva decat erau pazitzi romani de graniceri pe timpul lui N.Ceaushescu,ca sa numai spun ca cine spune ceva contra lui Putin sau a regimului sau este un om mort,dictatura comunista ce mai.
16
2
Vai de capul lui Haur . Spune-mi cu cine esti prieten ca sa-ti spun cine esti . Mai Haur asa crezi ca ne ve-i cuceri ? Slabe sanse .
16
2
Partida romilor erați mai bine tu-va in gura t*****i
21
2
Pe Capusa nu la invitat ? :)))
17
2
Idiotul asta este cel mai cretin escroc, un mincinos ordinar.Nu că ceilalți ar fi altfel, dar asta este bomba letala.
26
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365