REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Momente emoționante la revenirea în țară a tricolorilor. Sute de fani i-au așteptat la Mogoșoaia

Momente emoționante la revenirea în țară a tricolorilor. Sute de fani i-au așteptat la Mogoșoaia

Deria ISLEAM 6 iulie 2024 | 00:00 626

Momente emoționante la întoarcerea naționalei de fotbal de la EURO 2024. Avionul a decolat de la Frankfurt cu o întârziere de două ore și a ajuns la Otopeni la ora 1.30. De acolo, tricolorii au mers cu autocarul până la Mogoșoaia unde îi așteptau sute de fani.

Momente emotionante la revenirea in tara a tricolorilor. Sute de fani i-au asteptat la Mogosoaia

 

Unii dintre aceștia au fost copii pentru care părinții au făcut o excepție de la somnul obligatoriu, pentru că sunt în vacanță. Fotbaliștii care au calificat România în optimile de finală ale campionatului european au fost aplaudați minute întregi și au cântat imnul alături de suporteri.

 

Generația de suflet a reușit din nou să le facă suporterilor pielea de găină. După un parcurs fabulos la EURO 2024, tricolorii s-au întors acasă. Deși era două noaptea, sute de fani i-au așteptat pe fotbaliști la centrul de antrenament de la Mogoșoaia.

Nicolae Stanciu: "Să vă vedem aici la ora asta este totul pentru noi și sper că v-am făcut mândri. Văd foarte mulți copii și pentru noi asta înseamnă totul pentru că vrem să fim modele de urmat pentru această generație, pentru copiii României."

Copil: "La meciul cu Ucraina credeam că o să câștigăm cu 2-1 și când am dat al treilea gol m-am bucurat nespus de mult."

Este o bucurie pe care românii nu au mai trăit-o de 24 de ani. Președintele Federației Române de Fotbal promite că nu va mai trece la fel de mult până la următoarea performanță a naționalei.

Răzvan Burleanu: "Cea mai mare greșeală pe care am putea să o facem astăzi este de a oprit tot procesul de reformă și modernizare din fotbalul românesc. Probabil acest proces a fost oprit în anii 90. Ne-am bucurat cu toții de rezultatele generației de atunci și am oprit toată dezvoltarea."

Pe gazonul din Mogoșoaia a fost aplaudat zeci de secunde și eroul din poarta României. Florin Niță a împlinit ieri 37 de ani, iar fanii i-au cântat La mulți ani.

La final, sutele de suporteri i-au cerut lui Edi Iordănescu să rămână alături de Națională.

Edward Iordănescu: "România a dat un semnal puternic să fie un nou început pentru fotbalul românesc pentru România și români. ", conform digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt.suporter,cum nu au jucat fotbal ai noshtri ma,au batut Ukraina cu 3 la 0,au facut un blat frumos cu Slovacia ata s-a putut,Belgieni si Olandezi au fost advetsari prea grei pentru Romani,din pacate asta este viitorul fotbalului bazat pe simulari invatzate la academia de sarituri in apa de la Ovidiu,ii invatza Hagi al batran sa plonjeze atat de bine ca strica si judecatori cu potentzial venitzi din toata tzara la academia lui,daca nu erau NITZA,MOLDOVAN,BURCA,RATZIU,MANN,STANCIU,MORUTZAN BANCU si MIHAILA,jucatori care au avut norocul sa nu ajunga la distrugatorul fotbalului Romanesc mackedonul de la Ovidiu,Romania nu se califica la europenele de anul asta.
2
1
nu mai cunoastem fotbal ???? ce fotbal am jucat Edi ??? vai de noi pacat de acesti suporteri sunt tineri
8
0
Mias PAWULA IN REPLYKKA !! Parcurs fabulos.........????!!!??? Sunteti CRETINI
8
0
Am infrant cu 3 - 0
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510