REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Momente grele pentru Irina Deaconescu și fetițele ei

Momente grele pentru Irina Deaconescu și fetițele ei

Valentina CAMARA 22 februarie 2023 | 00:00 355

Problemele de sănătate par să se înmulțească de la o zi la alta în cazul Irinei Deaconescu și al familiei ei. Soția lui Cristi Manea a dezvăluit că după ce ambele ei fetițe au fost bolnave, a ajuns și ea să prezinte aceleași simptome.

Momente grele pentru Irina Deaconescu si fetitele ei

Irina Deaconescu le-a mărturisit urmăritorilor ei de pe Instagram că trece printr-o perioadă foarte grea, pentru că și ea și fiicele ei s-au simțit foarte rău. Cu micuța Venus a ajuns și la spital, iar apoi a realizat că starea ei de sănătate începe să se deterioreze.

Irina Deaconescu, despre problemele de sănătate ale fetițelor ei și ale sale

Ultima perioadă din viața influenceriței a fost departe de perfecțiunea întâlnită adesea pe rețelele de socializare. Irina a mărturisit că a avut câteva săptămâni de coșmar, pentru că și-a văzut ambele fetițe bolnave și cu cea mică a ajuns să fie internată în spital.

Provocarea a fost și mai mare pentru că odată ce una dintre ele se simțea mai bine, cealaltă începea să arate simptome ale unei răceli foarte puternice, ca la final să fie chiar tânăra mămică cea cu probleme de sănătate.

„Ca să înțelegeți cum a decurs ultima perioadă. Am avut o săptămână în care Victoria s-a simțit foarte rău, probabil a avut gripă, dar nu i-am făcut test de gripă. Am fost cu ea la doctorul de familie și i-a dat alt tip de tratament. După a urmat o săptămână în care am fost internată cu Venus pentru bronșiolită, pneumonie, gripă B. Am ajuns acasă, Venus a început să verse, am mers din nou la Urgență. Asta se întâmpla alaltăieri. Din nou, i-au pus branulă, i-au făcut perfuzii, i-au făcut injecții. S-a simțit bine. Ieri am plecat la București, a sunat mami că Victoria nu e bine, că varsă în continuu, până astăzi. Și azi-noapte am început și eu să vărs,și am și zburat. Deci cam așa a decurs viața mea.”, a dezvăluit Irina Deaconescu, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303