REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
26° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Momentul când șoferul teribilist a zdrobit cei doi copii, în parcul din București. Video

Momentul când șoferul teribilist a zdrobit cei doi copii, în parcul din București. Video

Andreea VLAICU 31 iulie 2024 | 15:44 1089

Au apărut imaginile cu ultimele clipe din viața băiețelului de 9 ani omorât de un șofer teribilist în Capitală. Camerele de supraveghere au surprins momentul când cei doi se plimbă cu trotinetele în parcare. Mașina condusă de adolescent vine în viteză și îi lovește pe cei doi. Mama lor aleargă să îi salveze. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional. 

Momentul cand soferul teribilist a zdrobit cei doi copii, in parcul din Bucuresti. Video

Au fost difuzate imaginile cu ultimele clipe din viața unui băiețel de 9 ani, care a fost lovit mortal de un șofer teribilist. Camerele de supraveghere au surprins momentul devastator când un băiețel și o fetiță se plimbau cu trotinetele într-o parcare, înainte de a fi loviți de o mașină condusă cu viteză de un adolescent.

Imaginile surprind momentul în care cei doi copii se află pe trotinetele lor, fără a avea vreo idee despre pericolul iminent. Mașina condusă de adolescent apare brusc în cadru, deplasându-se cu viteză excesivă, și lovește violent cei doi copii. Impactul este devastator, iar băiețelul de 9 ani este aruncat pe asfalt.

Mama celor doi copii, în stare de panică, aleargă spre locul accidentului cu speranța de a-i salva. În imagini se poate observa cum femeia încearcă disperată să ajute, dar din păcate băiețelul a murit, iar fetița se află în stare gravă la spital, potrivit realitatea.net

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie reintrodusa pedepse capitale.
0
1
Adica, mai pe romaneste, doar minorul inconstient si fara permis este de vina? De parinti nu se ia nimeni?
2
0
Fara malitiozitate, dar cu intentia de a cantari bine greselile facute de ambele parti, intreb: Copiii erau pe trotinete, deplasandu-se pe carosabil? Aveau acest drept?
2
3

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513