REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
33.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Momentul în care baronul șpăgar Dumitru Buzatu este oprit de procurori deghizați în pescari! Video

Momentul în care baronul șpăgar Dumitru Buzatu este oprit de procurori deghizați în pescari! Video

Virgil STOIAN 25 septembrie 2023 | 00:00 5229

Noi imagini de la flagrantul anului, capturarea lui Dumitru Buzatu, șeful Consiliului Județean Vaslui, prins cu portbagajul plin cu bani din șpagă. Unii dintre oamenii legii chiar s-au dat drept pescari, pentru a fi în apropierea președintelui CJ Vaslui când s-a făcut tranzacția.

Momentul in care baronul spagar Dumitru Buzatu este oprit de procurori deghizati in pescari! Video

După cum se vede în imagini, autoturismul lui  Buzatu este oprit de procurori. Maşina baronului de Vaslui a fost înconjurată, iar Dumitru Buzatu a fost scos cu forţa din maşină. Două ore l-au așteptat procurorii DNA pe Dumitru Buzatu să iasă de la Fermă. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum îl scot forțat din mașină și îl percheziționează. Fostul baron PSD de Vaslui nu opune rezistență și chiar face și câteva mărturii de pe capota mașinii.

Momentul in care baronul spagar Dumitru Buzatu este oprit de procurori deghizati in pescari! Video
Dumitru Buzatu, șeful celui mai sărac judeţ din ţară, a căzut în plasa DNA chiar pe malul lacului deținut de cel care l-a turnat la Procuratură și va sta pentru 30 de zile în spatele gratiilor.
Şeful CJ Vaslui terminase partida de pescuit împreună cu șefa cabinetului său Ana Maria Obreja, directorul de la asistență socială Dragoș Cazacu, chiar pe domeniul prietenului său Emil Savin. La ieşire îl aşteptau procurorii anticorupţie. I-au deschis maşina şi au găsit portbagajul plin cu bani - 25 de teancuri de câte 500 de lei, în total 1,25 milioane de lei, bani cash. Mită pentru construcţia unui drum, mai exact 10 la sută din valoarea lucrărilor. Ana Maria Obreja a apărut de nicăieri lângă șeful Consiliului județean Vaslui în anul 2013. Aceasta a fost angajată ca secretară la cabinetul lui Dumitru Buzatu pe un salariu de 5 mii de lei net. Până atunci, secretara fostului baron PSD era nelipsită de la activitățile de partid, Obreja era mereu în umbra șefului care i-a oferit un loc călduț la Consiliul Județean.

Video:

Video:

V


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tapana d-na p******r!
0
0
Ca in filmele cu mafie. The irish man romanesc
1
0
Prins in flagrant delict. Tupeist si mizerabil. Domnilor procurori si organelor de ancheta , le adresam ordinul sa faca -A-N-C-H-E-T-A- -L-A- -S-A-N-G-E- !
0
0
cat costau oare lucrarile in realitate, daca spaga era de 10 la suta din valoarea lor pe hartie?? e clar ca pretul era umflat ca sa includa si spaga
2
0
TAIATI PENSIILE SPECIALE nesimtitilor de paraziti care traiesc pe spatele nostru. Anual ne cresc taxele si impozitele ca sa le acoprim acestor trantori foloasele banesti necuvenite de care beneficiaza. Nu va este deloc rusine sau jena fata de cetatenii acestei tari care muncesc cinstitit, traiesc din salarii sau pensii mizere si va alimenteaza voua pensiile speciale ? Pana cand o sa ne manipulati si o sa ne jefuiti in halul acesta ?
5
0
sa o lasam mai usor cu , coruptii numai din psd. sint peste tot, in toate partidele, dar sondajul de opinie, le da frisoane serviciilor si celor care ii comanda.
5
0
Poate vedem un astfel de film si cu baronul local spagar din ANR.
9
0
A fost prins un peștișor dintr-un acvariu plin cu rechini Dacă se verifică averile politicienilor r*mânia scapă de datorii Țara în ultimii treizeci de ani nu a fost furată de extratereștri Furăciuni de la stat la nivel înalt Acum era momentul să fie controlați toți politicienii și la primăvară erau alegeri
10
0
Vai! Ce surpriza! Pentru cine mariti taxele, domnule Ciolacu? De unde provine gaura bugetara? Oare faptul ca PSD, cel mai corupt partid din Romania, fura haotic, are legatura cu bugetul? Sa platim mai mult pentru jegurile astea? Sa platim mai mult ca sa fure toti borfasii Romaniei? Suntem un popor de p****i pentru ca toleram toate mizeriile astea! PSD = CORUPTIE GENERALIZATA. Dar lasa ca il exclude Ciolacu din partid si lucrurile se rezolva. FMM de HOTI!
9
0
Felicitari! Acum, ca tot ati capatat experienta, arestati si niste austrieci, olandezi, germani, francezi, italieni, ucrainieni, unguri, care sunt sefi de multinationale si produc prejudicii Romaniei de 100 de ori mai mari si de cel putin 15 ani. Sa nu va fie frica de avocatii lor. Strangeti probe si bagati i la racoare. Apoi sechestru luati le banii si nationalizati le multinationalele. Succes!
9
3
Mai liniștiti stau baronii locali din ANR teritorial.
10
1
DAA,ce sa zic?parf in ochi pentru p****i .De cati ani fura asta ?AAA ,nu am mai cotizat ,a devenit prea barosan si trebuie schimbat cu altul mai flamand ...Asa a patit si Mazare ..cand a crezut ca are muschii umflati ,ca nimic nu i se poate intmpla ,pac ,l au saltat ,dupa ce a furat ani in sir ..Cati nu sunt ca astia in toata tara?Dar nu se face nimic .Fur si eu ,va dau si voua si toata lumea e fericita .Ce au sarit mascatii ,ca n filme ,ha ha ha.Era si o fatuca printre ei ,sa numere banii.Circ si paine.Asa a fost mereu .Au luat cate un grangur ,a stat ala 1-2 ,la puscarie si cand a iesit ,bine merci ,in libertate ,cu banii la tescherea ...
9
0
Tot pe noi ne votați, fraierilor, degeaba comentați pe aici. Noi suntem tăticii voștri, nu ne oprim până nu furam tot ce a rămas.
8
1
Așa l-au înhățat și pe escrocul E P U R E în 2014
3
1
Si baronii din ARSVOM stau linistiti. Ți se pare ca s.a întâmplat ceva? Tot m*******n de la Vaslui este și ala cu șpaga! Și se plimba linistit!
12
0
La pușcărie și confiscat totul! Asa cum trebuie sa faceți cu toti hoții din tara asta! Ce tupeu are infectul asta,sa spună ce merge cu economiile lui în portbagaj!!
11
0
Astea vor mai merge un timp de cativa ani buni, apoi daca cei care fac controale sunt plătiți bine si pedepsele vor fi mari pentru acești baroni si averile lor si ale rudelor vor fi confiscate, nu ca e al nou născutului sau al unchiului sau al mătușii, atunci veți acoperi găurile din buget mai labagiilor de politicieni
10
0
O să-i sugă p**a de crăciun este acasă în sânul familiei
8
2
A muscat mana care l a hranit
5
6
O familie de JEGOSI,care cred ca viata pe pamant e vesnica.
17
0
Baronii noștri din ANR stau liniștiti.
18
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436