REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Momentul în care Keanu Reeves s-a întâlnit cu unul dintre cei mai mari fani ai săi

Momentul în care Keanu Reeves s-a întâlnit cu unul dintre cei mai mari fani ai săi

Valentina CAMARA 28 aprilie 2023 | 00:00 701

Keanu Reeves este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Și, pentru că ține foarte mult la cei ce îl apreciază, Keanu Reeves a decis să stea de vorbă cu unul dintre aceștia. Și, nu în online, dacă asta credeați, ci la o întâlnire față în față. Imaginile cu cei doi au devenit virale pe internet.

Momentul in care Keanu Reeves s-a intalnit cu unul dintre cei mai mari fani ai sai

Există o mulțime de actori care sunt apreciați de milioane de fani. Însă, niciunul ca Keanu Reeves. Celebrul actor s-a născut la data de 2 septembrie 1964 în Beirut, Liban. Părinţii săi, Patricia Taylor, o englezoaică din Essex, şi tatăl său, Samuel Nowlin Reeves, un geolog născut în Hawaii, cu strămoşi portughezi şi chinezi, s-au întâlnit şi căsătorit în capitala Libanului.

După despărţirea părinţilor, Keanu și Kim Reeves, împreună cu mama lor, s-au mutat în Sydney, Australia și New York.

Se pare că, tatăl său, alcoolic, şi-a abandonat familia când actorul de acum era un copil. Pentru a-şi putea întreţine familia, mama lui a fost nevoită să lucreze inclusiv că dansatoare de striptease.

Keanu Reeves, întâlnire cu unul dintre cei mai mari fani ai săi

Keanu Reeves i-a surprins recent pe fani făcându-și apariția la un eveniment de autografe pentru ultimul său număr din BRZRKR, seria de benzi desenate a actorului. Chiar dacă a fost un eveniment anunțat cu puțin timp înainte, fanii au venit.

Printre ei s-a numărat inclusiv un băiat tânăr pe nume Noah, care a rămas blocat, în timp ce și-a întâlnit actorul preferat.

Imaginile au devenit virale pe internet

Actorul și-a făcut timp să se întâlnească și să discute cu tânărul său fan despre personajul său preferat, aceasta fiind Duke Caboom, figura sa de acțiune din Toy Story 4 .

Cu acest ges, Keanu Reeves și-a susprins și de această dată fanii și i-a făcut să îl aprecieze și mai mult. Acum, toți cei ce îl susțin pe actorul de la Hollywood vor să îl întâlnească și să discute cu el, potrivit spynews.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303