REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.5° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
28.5° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Momentul în care o rulotă, în care se afla o copilă de 3 ani, a explodat! Video

Momentul în care o rulotă, în care se afla o copilă de 3 ani, a explodat! Video

Andreea VREJOIU 24 ianuarie 2023 | 16:21 2425

O explozie care a rănit grav cinci persoane, printre care și o fetiță de 3 ani, a avut loc Botiza, Maramureș. O rulotă de tip fast-food a explodat brusc și apoi a luat foc, rănind-o grav pe micuța de 3 ani aflată în brațele tatălui ei. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Momentul in care o rulota, in care se afla o copila de 3 ani, a explodat! Video

Momentul înspăimântător în care o rulotă de fast-food a explodat în Botiza, județul Maramureeș, a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. O fetiță de 3 ani, tatăl ei și alte trei persoane au fost rănite grav în urma incidentului.

Din senin, rulota de fast-food a explodat, deflagraţia provocând un val uriaş de flăcări şi un nor gros de fum. În imagini se mai observă și câțiva oameni aflați în zonă, care au luat-o la fugă imediat după ce au realizat pericolul la care sunt expuși.

Din păcate, câțiva au fost mult prea aproape și nu au putut scăpa fără urmări. Aceștia, proprietarii rulotei, doi adulți și o copilă de 3 ani, s-au ales cu răni grave şi arsuri.

Cinci oameni au fost răniţi, fetița de 3 ani fiind în brațele tatălui ei în momentul deflagrației.

După explozia violentă, a urmat un incendiu puternic, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, dar şi mai multe ambulanţe care l-au transportat pe victime la spitalele din apropiere.

Micuța de trei ani a suferit răni foarte grave, fiind transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. În prezent este intubată, iar starea ei este gravă. Medicii au informat că are arsuri la nivelul feţei, mâinilor şi gambelor.

Totodată, specialiștii de la Spitalul Grigore Alexandrescu au declarat că, în funcţie de evoluţia locală, urmează să decidă dacă este necesară şi o intervenţie chirurgicală de grefare în cazul micuței, scrie spynwes.ro

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prea ne m invatat sa facem din orce afaceri, s a iasa banul repede si cu spor !Mancam orice, bem otravuri, luam cei mai p***t si ieftin ! Dupa intamplari nenorociri, ne implicam la vrajeala s a aratam cu degetul vinovatii!
1
0
se facea un control serios, se oprea activitatea si se dadeau sanctiuni dure nu se ajungea aici; dar cine sa controleze cand organismele de control sunt subfinantate pentru ca autoritatile centrale si locale sunt ocupate numai cu furtul din banul public in loc sa-si faca treba din fisa postului
3
0
Improvizații pentru “afaceri” improvizate!
3
0
stergeti comentariile care nu va convin?????? fwtwvan gura sa va fwt de cwrve obosite!!!!!!!
10
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436