REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
19.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Momentul neașteptat de la concertul lui Johnny Depp din România. Cu cine s-a fotografiat

Momentul neașteptat de la concertul lui Johnny Depp din România. Cu cine s-a fotografiat

A.F. 12 iunie 2023 | 00:00 729

Johnny Depp a concertat aseară în București, la Romexpo, alături de trupa Hollywood Vampires. În timpul spectacolului, actorul a avut parte de un moment neașteptat din partea publicului, toți ce-i prezenți i-au cântat „La mulți ani”, astăzi el a împlinit 60 de ani.

Momentul neasteptat de la concertul lui Johnny Depp din Romania. Cu cine s-a fotografiat

Ieri, 8 iunie, Johnny Depp a ajuns la București alături de trupa Hollywood Vampires, care are un turneu în Europa. El a urcat pe scenă de la Romexpo alături de Alice Cooper și Joe Perry, împreună au făcut un spectacol care a durat câteva ore.

Johnny Depp, plăcut surprins de fanii din România

Fanii trupei s-au distrat pe melodiile preferate, au dansat, dar i-au oferit și actorului o surpriză neașteptată. Publicul i-a cântat „La mulți ani” actorului în engleză. Astăzi, 9 iunie, Johnny Depp a împlinit 60 de ani.

Prezentatoarea știrilor din sport de la PRO TV, Ramona Păun, a fost la concert și a surprins momentul. Actorul le-a mulțumit fanilor români. „Binecuvântați să fiți. Mulțumesc tare mult”, a reacționat starul de la Hollywood.

Înainte de apariția de la Romexpo, trupa Hollywood Vampires au distribuit o fotografie pe Instagram în care actorul cânta alături de colegul de trupă Tommy Henriksen și a scris: „Da, Johnny este aici! Trupa va cânta la Romexpo din București, România”.

Turneul trupei va continua prin Europa în următoarele două luni, încheindu-se pe 23 iulie în Germania, iar mai apoi vor concerta trei zile în Statele Unite, notează spynews.ro.

Momentul neasteptat de la concertul lui Johnny Depp din Romania. Cu cine s-a fotografiat

Margherita de la Clejani s-a pozat cu Johnny Depp

În culisele concertului de la Romexpo, Margherita de la Clejani s-a pozat cu celebrul actor. Johnny Depp se cunoaște cu Ioniță și cu Viorica de la Clejani, aceștia i-au cântat de multe ori starului în America. „Acordeonul meu s-a spart, după ce filmasem în ploaie.

Apoi, acest mare artist mi-a făcut cadou un acordeon nou, de ziua mea de naștere. După aceea, am cântat pentru Johnny la Paris, iar el avea lacrimi în ochi atunci când soția mea a cântat pentru el un cântec tradițional țigănesc.  

De asemenea, am cântat pentru el și în clubul lui, The Viper Room, care se află pe Sunset Boulevard din Hollywood, dar am cântat și în casa lui din Los Angeles”, a mărturisit tatăl Margheritei de la Clejani, în urmă cu mai mult timp, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768