REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Momentul penibil pe care Andreea Marin nu îl va uita niciodată. Ce gafă a făcut în direct, la TV

Momentul penibil pe care Andreea Marin nu îl va uita niciodată. Ce gafă a făcut în direct, la TV

A.F. 15 mai 2024 | 00:00 1150

Dintotdeauna o persoană elegantă și rafinată, așa cum deja ne-a obișnuit, Andreea Marin (49 de ani) a știut mereu cum să se facă plăcută celor de acasă. Însă, ca și în cazul altor vedete, și prezentatoarea TV a trăit momente penibile la care nu s-ar fi așteptat și care au lăsat-o fără cuvinte.

Momentul penibil pe care Andreea Marin nu il va uita niciodata. Ce gafa a facut in direct, la TVAndreea Marin

Andreea Marin, cu siguranță, este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Are o carieră de invidiat, deși a trecut și prin situații mai puțin plăcute. Cu toate că a știut întotdeauna cum să se facă plăcută celor de acasă, vedeta a avut parte și de un moment stânjenitor în direct la TV.

Cunoscuta prezentatoare din România a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, în urma cu câțiva ani, și i-a fost lansată o provocare surprinzătoare, să vorbească despre un moment penibil din cariera sa. Fără îndoială, mulți admiratori și-au imaginat-o mereu ca fiind o prezență impecabilă în fața camerelor, dar iată că a trăit și unul dintre cele mai rușinoase momente din cariera sa.

Unul dintre cele mai rușinoase momente din cariera Andreei Marin

Astfel, Andreea Marin a împărtășit o întâmplare din debutul unei emisiuni, care a avut loc exact la data de 1 aprilie. La momentul respectiv, aceasta trebuia să își facă apariția într-un platou nou de filmare, în fața unei audiențe numeroase, însă, a trecut printr-un moment la care nu s-ar fi așteptat.

Prezentatoarea TV a povestit cum a alunecat și a căzut chiar în platoul de televiziune, în fața a cel puțin 250 de persoane, cu excepția echipei de producție și a personalului tehnic, surprinsă în întregime de camerele de filmat.

„Am simțit cum îmi pică sufletul. Era o emisiune de 1 aprilie, așa s-a nimerit. Studio nou, frumos, strălucitor, neatins de pașii omului și o scară uriașă pe care eu coboram uneori la începutul emisiunii. O scară lucioasă, nou-nouță, spiralată. Pe tocuri, cu rochie lungă… Ideea era că mâna curentă era solidă, scara la fel de solidă, dar alunecoasă”, a povestit Andreea Marin.

Deși a avut parte de o căzătură de zile mari, a fost surprinsă de reacția oamenilor din platou, care nu s-au amuzat, ba chiar au intervenit, încercând să o ajute să se ridice. Ulterior, a făcut haz de necaz și a transformat momentul jenant într-o glumă.

„Când am ajuns la bază, m-am ridicat imediat – am avut puterea, adrenalina. Ce am văzut a fost suflul publicului, care în loc să izbucnească în râs, oamenii au făcut la unison gestul acela de ajutor, să se ridice și să mă ajute, să mă prindă. M-am ridicat și am spus: «Aceasta este prima păcăleală a serii!» Și toată lumea a început să aplaude și să râdă; s-a dezamorsat acel moment interesant”, a mai spus Andreea Marin, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166