REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Momentul tragic în care Diana, o tânără de 20 de ani, este înghițită de valuri, în Marea Neagră! Video

Momentul tragic în care Diana, o tânără de 20 de ani, este înghițită de valuri, în Marea Neagră! Video

Virgil STOIAN 23 iunie 2024 | 00:00 9131

Diana, o tânără de doar 20 de ani, a murit în urmă cu câteva zile după ce a fost înghițită de valuri, într-o stațiune de la Marea Neagră. Tragedia s-a petrecut sub ochii iubitului ei.

Momentul tragic in care Diana, o tanara de 20 de ani, este inghitita de valuri, in Marea Neagra! Video


Tragedie la Marea Neagră: Diana, o tânără de 20 de ani, înghițită de valuri

Pe 16 iunie, Diana Belyaeva, în vârstă de 20 de ani, alături de alți doi prieteni, Denis și Andrey, se relaxau pe plaja Riviera din stațiunea rusă Soci. În ciuda vremii nefavorabile, tânăra, alături de Denis, iubitul ei, au intrat în apă.

Pe camerele de supraveghere din zonă se vede cum cei doi se apropie de valurile extrem de puternice, apoi, dintr-o dată, tânăra cade și este pur și simplu înghițită de mare.

În presa rusă, Denis a povestit de ce el și Diana nu s-au temut de vremea potrivnică și au mers să înoate. ”Valurile nu erau foarte puternice când am ajuns. Nu am intrat în larg.

Am stat de-a lungul țărmului. Am vorbit, ne-am uitat la mare, iar când primul val puternic a trecut peste noi, am râs și am spus, asta e, hai să mergem la mal”, a spus acesta, citat de Starhit.

De notat că tragedia de la Soci a avut loc dimineața, la ora 6.00. Atunci, echipele de salvamari încă nu ajunseseră la locul de muncă. În zonă erau doar cei trei și alte câteva persoane.

Denis, prietenul Dianei, a reușit să se salveze. Din păcate, prietena lui a fost trasă în larg și în câteva clipe nu a mai fost zărită. Băiatul a intrat ulterior în apă să o caute, însă nu a găsit-o.

Anna, o verișoară a Dianei, povestește cum a aflat despre această tragedie. ”Pe 16 iunie, de dimineață, Andrei m-a sunat și mi-a spus că Diana s-a înecat. Era atât de calm încât am crezut că este un fel de glumă.

Apoi, la orele după-amiezii, prietenii mei din Lipetsk au început să mă sune și să-mi scrie, întrebându-mă dacă Diana s-a înecat cu adevărat. Am sunat-o și nu mi-a răspuns”, a spus verișoara victimei.
Controverse pe rețelele de socializare: ”Diana putea fi salvată. Unii au stat pur și simplu și au privit-o cum moare”

Timp de trei zile, salvamarii au căutat trupul Dianei. Corpul neînsuflețit a fost găsit abia pe 19 iunie. În prezent, familia și prietenii se pregătesc de înmormântare fetei.

Pe rețelele de socializare există o controversă uriașă. Mulți reclamă faptul că Diana putea fi salvată dacă cei de pe margine interveneau la timp. Se pare că unii au preferat să stea și să filmeze, în loc să ajute.

”Mai mulți bărbați au stat și s-au uitat la fata neputincioasă, la moartea ei” / ”Unii au stat și au filmat în timp să intervină în ajutor”, se spune în comentarii.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In copaia ei de acasă și că sa se dea in bășini să vadă pulimea că ea este marea înotătoare a luat o prin gura.
6
2
Pai și ce treabă avem noi cu rușii?
23
0
normala azi cand inconstienta nerealismul si lipsa de disciplina sunt atat de larg raspandite indiferent de varsta si nationalitate ar fi trebuit pur si simplu sa reziste tentatiei de a intra in apa la varsta lor ar fi trebuit sa aiba maturitatea de a intelege asta dar ca peste tot nu au avut-o
7
2
Ce stiri de c***t dati voi aici in f*****a asta ......ce sa zic, mare stire
21
3
hahahahaahahahahahahahahha
6
5
Nu ne pare rau nici macar putin.
14
18

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510